+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

Înapoi la Servicii

Listă de preț :

Tehnologia LLLT (Terapie Laser de joasa frecventa) este aprobata de FDA. Ea foloseste anumite lungimi de unda Laser, ceea ce reprezinta o terapie optica de mica putere. La contactul cu pielea, tehnologia LLLT este sigura. Tehnologia Laser pentru par LLLT este folosita indeosebi de persoane care au probleme cu caderea parului si cu reducerea podoabei capilare.

  • Lungime de unda de 650nm

  • LLLT (Terapie Laser de Joasa Frecventa)

  • Sursa de lumina- 80 de Leduri

  • Utilizare confortabila

Hair Regrowth Theradome Helmet are un efect stimulator puternic pentru cresterea parului.

Dispozitiv de avangarda pentru tratamentul părului – medi&derma professional care

 

          Stimulatorul conține un număr total de 80 de leduri. Lumina laser stimulează papila dermală a părului, o zonă importantă unde se gasesc celulele stem ale firului de păr. Această tehnologie face ca părul să beneficieze de o cantitate sporită de oxigen și nutrienți. Simultan, sunt secretați factori de creștere ai părului care determină o proliferare accelerată a keratinocitelor foliculare și un proces dublu de creștere și îngroșare a tecii firului de păr. Această tehnologie este ușor de utilizat, grație sistemului de control la distanta, ceea ce permite alegerea modului de lucru al laserului și timpului de operare.

În timpul operării laser, casca exercită o presiune confortabilă și egală (950 g) asupra scalpului, efectul obținut fiind creșterea debitului sângelui la nivelul papilei foliculare a părului; suplimentar, se obține o relaxare a pielii scalpului prin acțiunea razelor fine de lumină provenite de la diodele laser, raze care pătrund adânc până la rădăcina firului de păr, stimulând, astfel, creșterea și aducând sănătate firului de păr.

Medical grade Laser Helmet

 

 Stopează căderea părului prin mezoterapia cu ace.

    Tratamentul de ultima generatie pentru scalp!

       

        Mezoterapia cu ace pentru scalp este un tratament performant, cu puternic efect de stopare a căderii părului, stimulare a foliculilor piloși și regenerare celulară. Dupădoar câteva ședințe, părul dumneavoastră va arăta mai sănătos,mai des, va avea mai multa strălucire iar dumneavoastră veți obține un look proaspăt și plin de viață.

       

         Prin intermediul acestui tratament, un cocktail de substanțe cu puternice beneficii terapeutice, sunt introduse la nivel mezodermal al scalpului, având o rata de absorbție de pana la 95%. Acest „cocktail al frumuseții” acționează direct asupra rădăcinii firului de păr (la nivelul profund al pielii).

         

         Mezoterapia cu ace pentru scalp stimulează în mod direct foliculii piloși, acesta fiind motivul pentru care mezoterapia este unul din tratamentele cu cele mai bune rezultate în tratarea căderii părului (alopecia), cu rezultate excelente în aproximativ 90%-92% din cazuri.

 

         Dacă dorești să stopezi căderea părului, fă-ți chiar azi o programare sau lasă-ne datele tale, iar noi te vom suna să stabilim când este cel mai convenabil să ne întâlnim la o primă consultație! Alegeți să investiți în corpul dumneavoastră și programați-vă pentru o consultație chiar acum!

 

  Ce este Mezoterapia cu Ace pentru scalp – un tratamentului eficient, de ultimă generatie

 

    Mezoterapia cu ace pentru scalp este un procedeu minim invaziv, nedureros, de ultimă generație. Prin acest tratament, un cocktail de substanțe active cu puternice efecte benefice asupra pielii este introdus local și în cantitate mică, direct la nivelul scalpului. Acest cocktail al frumuseții participă activ la regenerarea și multiplicarea celulară, asigurând repararea, integritatea și sănătatea țesuturilor. Tratamentul hrănește și stimulează în profunzime pielea capului, fapt ce conduce la rezultatele obiective înregistrate de clienți în urma procedurilor de mezoterapie.

 

         Cocktail-ul este introdus în piele prin intermediul unor micro-injecții nedureroase, cu ajutorul unui instrument special, de înaltă calitate, denumit Dermapen. Dermapen este un dispozitiv premium, ultramodern, sigur și recomandat cu căldură de către medicii dermatologi. Pentru că sănătatea și frumusețea dumneavoastră este cel mai important lucru pentru noi, atât cocktail-ul de substanțe cu puternic efect regenerativ, cât și instrumetul Dermapen, au fost alese cu cea mai mare grijă și atenție, pe baza recomandărilor și îndrumărilor medicilor specialiști.

 

         Mezoterapia cu ace pentru scalp este un tratament eficient, personalizat, cu efect profund și vizibil în urma efectuării numărului de ședințe indicate. Acest tratament se adresează celor care doresc să stopeze procesul de cădere a părului dar și tuturor celor care își doresc să asorteze look-ului personal cel mai frumos acesoriu: un păr frumos, bogat și strălucitor. Completează formularul și stabilește o programare cu noi chiar acum!

 

Mezoterapia cu ace pentru scalp poate trata cu succes Alopecia

 Tratamentul poate avea efecte chiar de la prima ședință!

 

Acest tratament tratează cu succes 90%-92% din cazurile de Alopecia, stopând cu succes căderea părului. Mezoterapia cu ace pentru scalp vă permite să vă bucurați din nou de frumusețea unui scalp sănătos și de strălucirea conferită de un păr bogat, rezistent și frumos. Alegeți să investiți în dumneavoastră și programați-vă pentru o consultație!

Completează formularul de mai jos, programează-te pentru o consultație și descoperă noua metodă prin care poți trata rapid și eficient problemele capilare! Suntem pregătiți să punem le dispoziția ta întreaga noastră experiență, pentru a te ajuta să îți rezolvi problema.

Scopul nostru e ca tu să te simți și să arăți extraordinar!

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME