Protocol de tratament : se recomanda efectuarea unui curs de 5-6 sedințe de tratament, cu fregvența de 1 sedință pe sapt. Prețul afișat este pentru 1 ședință de tratament.

  

       

 

                         Terapii Corective Intensive

Tratament de extractie manuala                                                      200 ron

+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

          INSTITUTE BCN  reprezintă un brand care produce o gamă impresionantă de fiole cu ingrediente ce acționează asupra pielii și promovează regenerarea și stabilirea sănătății acesteia. Are cea mai mare gamă de produse mesoceuticale profesionale create special pentru protecția cutanată naturală a pielii, pentru sănătate și frumusețe. Produsele au fost obținute în urma multor ani de testări și cercetări, astfel au fost îmbunătățite în mod continuu și pot oferii cele mai eficiente rezultate . 

          Este un brand de succes, apreciat pe plan internațional pentru propria gamă de produse mesoceuticale profesionale, de înaltă calitate, pentru sănătate și frumusețe, foarte eficiente, realizată în conformitate cu cele mai recente cercetări, testări și îmbunătățiri în domeniu.

          

INSTITUTE BCN

FIOLE 

        Bruno Vassari face parte din categoria mărcilor cu o mai mare notorietate, dovadă fiind faptul că a primit un premiu special la Congresul Internațional de Medicină Anti-Age IX , din București, respectiv titlul de ''cel mai bun brand de produse cosmetice profesionale''. Toate produsele sunt eficiente, au ingrediente de calitate și au fost concepute special pentru tratamentele faciale clasice. Se folosesc cu succes și pentru terapii combinate cu aparate moderne de înfrumusețare și tehnologii avansate.

        Bruno Vassari este cel mai bun brand de cosmetice de lux, aflat în topul preferințelor specialiștilor esteticieni, fiind cel mai utilizat brant de produse profesionale din România.

        Produsele includ ultimele cercetări științifice în domeniu, îndeplinesc cerințele de calitate ale UE, sunt eficiente în tratamentele de slăbire, lifting facial non-chirurgical, anti-rid, anti-age, anticelulitice. Toate produsele cosmetice Bruno Vassari sunt profesionale și pot rezolva orice problemă a tenului și corpului pentru că au cele mai inovative ingrediente active incluse în :


       - Tratamente revoluționare Kianty Spa, Kianty Experience , Kianty Botox

      

       - Tratamente faciale  Gama Anti-stress, Pure Solutions, Skin Comfort, Normal and Mixt Skin

       

       - Tratamente pentru ten  LabDivision Collagen Booster, LabDivison Glyco System, LabDivision HA50X, 

          AHA, Whitening


      - Tratamente corporale Body Care, Cell Active


      - Tratamente speciale Aqua Genomics, Glyco System, Collagen Booster, HA50X.

BRUNO VASSARI

PRODUSE

PRODUSE

 PEVONIA  BOTANICA

                    

       Produsele profesionale de la Pevonia Botanica au la bază ingrediente naturale, nu conțin parabeni,se remarcă prin calitate și eficiență de neegalat în rezolvarea problemelor faciale. Sunt produse care conțin extracte organice și ingrediente naturale, botanice, marine cu proprietăți excelente și efecte benefice asupra pielii, pentru frumusețe și sănătate. Acest brand este recomandat de experți și se găsește în foarte multe saloane de top din lume.


      În prezent Pevonia Botanica este liderul global al spa urilor, este folosit în aproximativ 100 de țări ale lumii. Produsele de această marcă sunt utilizate în mai mult de 10000 de centre de tratament și saloane de înfrumusețare, în centre spa de lux și hoteluri de renume internațional.

          PRODUSE DE TOP


Folosim brand-uri profesionale de produse dermato-cosmetice. 


Ne-am ales cu mare atenție produsele pe care le folosim la tratamentele faciale pentru a fi siguri că ai parte de cele mai bune rezultate și cea mai plăcută experiență. Am  ales să lucrăm doar cu produse profesionale de top pentru a nu face nici un compromis în ceea ce privește rezultatele obținute în urma tratamentelor efectuate de esteticienii noștrii. 

                               

Înapoi la Tratamente Faciale

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME