+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

08 iunie 2023

Transformă-ți tenul cu Caci Synergy: Cum obții un efect de lifting fără intervenții chirurgicale

În vremurile noastre agitate, în care aspectul și frumusețea sunt la mare căutare, tehnologia avansată și inovațiile în domeniul esteticii ne oferă o abordare complet nouă în ceea ce privește îngrijirea tenului. Unul dintre cele mai interesante tratamente care a câștigat popularitate în Marea Britanie și Statele Unite ale Americii și care este acum disponibil și în România este cunoscut sub numele de "Caci Synergy". Această metodă revoluționară și non-invazivă oferă un lifting facial spectaculos, fără a recurge la proceduri chirurgicale sau injecții.

Principala tehnologie utilizată în tratamentul Caci Synergy sunt microcurenții. Acest aparat folosește microcurenți pentru a lucra mușchii feței într-un mod similar cu cum antrenăm mușchii corpului nostru într-un centru de fitness. Practic, putem considera Caci Synergy ca fiind "gym for the face". Acești microcurenți sunt ajustați la un nivel scăzut de electricitate care imită curenții naturali ai corpului nostru. Astfel, mușchii feței sunt reeducați și reașezați în poziția lor inițială, oferindu-ne astfel un lifting facial neinvaziv și natural. Cu cât folosim mai des acest tratament, cu atât rezultatele devin mai vizibile și mai durabile.

Unul dintre principalele avantaje ale utilizării microcurenților în tratamentul Caci Synergy este stimularea producției de colagen și elastină în mod natural. Colagenul și elastina sunt două proteine esențiale pentru menținerea elasticității și fermității pielii. Prin utilizarea microcurenților, se declanșează reacții chimice la nivel celular care conduc la creșterea producției de colagen și elastină, rezultând o piele mai hidratată, mai fermă și mai netedă. De asemenea, microcurenții au un impact benefic asupra circulației sanguine, contribuind la oxigenarea și hrănirea adecvată a pielii, ceea ce duce la un aspect mai sănătos și mai luminos. Pe lângă acestea, tonusul muscular al feței este îmbunătățit, conferind un aspect mai ferm și mai tânăr.

Tratamentele cu microcurenți, cum este Caci Synergy, au demonstrat că oferă o gamă largă de beneficii pentru îngrijirea tenului. În plus față de obținerea unui lifting facial non-invaziv și natural, aceste tratamente contribuie la diminuarea aspectului liniilor fine și ridurilor, la ridicarea obrajilor și a sprâncenelor, la îmbunătățirea pigmentului pielii și la drenajul limfatic facial. De asemenea, prin utilizarea microcurenților, produsele de îngrijire a pielii pot pătrunde mai adânc în piele, ceea ce le amplifică eficacitatea. Rezultatul final constă într-o piele mai fină, mai hidratată și cu elasticitate îmbunătățită. Astfel, tratamentul Caci Synergy devine o opțiune atractivă pentru oricine dorește să-și mențină tineră și frumoasă pielea, fără a apela la metode invazive sau dureroase.

 

Beneficiile tratamentului Caci Synergy

 

Tratamentul Caci Synergy oferă numeroase beneficii remarcabile pentru îngrijirea tenului. Unul dintre cele mai vizibile rezultate ale acestui tratament este reducerea liniilor fine și a ridurilor. Microcurenții utilizati în acest tratament ajută la întărirea imediată a pielii, netezirea și rehidratarea acesteia, oferindu-i un aspect mai tânăr și mai ferm. De asemenea, prin reeducația și reașezarea mușchilor feței, Caci Synergy oferă un lifting facial neinvaziv, care revitalizează aspectul tenului într-un mod natural.

Un alt beneficiu important al tratamentului Caci Synergy este îmbunătățirea tonusului muscular al feței și gâtului. Prin utilizarea microcurenților, mușchii feței sunt reeducati și întăriți, ceea ce conferă un contur mai ferm și mai definit. Ridicarea obrajilor și a sprâncenelor este realizată într-un mod non-invaziv, oferind o expresie mai tânără și mai energică. Această abordare revoluționară în antrenarea mușchilor feței ne permite să obținem rezultate spectaculoase fără a recurge la intervenții chirurgicale sau injecții.

Caci Synergy stimulează, de asemenea, circulația sanguină, având un efect revitalizant asupra pielii. Prin creșterea circulației sanguine, pielea beneficiază de o mai bună oxigenare și nutriție, ceea ce contribuie la un aspect mai sănătos și mai strălucitor. De asemenea, acest tratament are capacitatea de a reduce acneea, datorită efectului său antibacterian și detoxifiant. Prin drenajul limfatic facial, se elimină toxinele și se îmbunătățește aspectul pielii, iar pigmentul pielii este uniformizat și îmbunătățit.

Tratamentul cu Caci Synergy facilitează, de asemenea, o mai bună absorbție a produselor de îngrijire în piele. Microcurenții permit o mai profundă penetrare a ingredientelor active, astfel încât acestea să poată acționa eficient în straturile pielii. Acest aspect este esențial pentru obținerea unor rezultate durabile și pentru optimizarea rutinei de îngrijire a pielii.

Rezultatul final al tratamentului cu Caci Synergy este o piele mai fină, mai fermă și mai hidratată. Elasticitatea pielii este îmbunătățită, oferind un aspect mai tânăr și mai strălucitor. Cu ajutorul acestui tratament inovator, puteți obține o transformare notabilă a tenului, într-un mod natural și non-invaziv.

 

Durata și frecvența tratamentelor cu Caci Synergy

 

Pentru a obține rezultatele maxime ale tratamentului cu Caci Synergy, este important să urmați o serie completă de 14 ședințe. Aceasta asigură o reeducare adecvată a mușchilor feței și permite pielii să beneficieze în întregime de efectele benefice ale microcurenților. Fiecare ședință este un pas în direcția obținerii unui lifting facial neinvaziv și natural, iar prin finalizarea seriei complete, rezultatele vor fi remarcabile.

După încheierea unei serii complete de tratamente, este recomandat să se efectueze ședințe periodice de întreținere, la intervale de aproximativ 3/4 săptămâni. Aceste ședințe de întreținere au rolul de a menține și accentua rezultatele obținute în timpul seriei complete. Ele contribuie la consolidarea efectului de lifting facial și la păstrarea fermității și a vitalității pielii pe termen lung. Prin continuarea acestor ședințe periodice, puteți beneficia de rezultate de durată și de un aspect tânăr și sănătos al tenului.

Este important să subliniem că o serie completă de tratamente cu Caci Synergy poate fi repetată la fiecare câțiva ani. Aceasta vă oferă posibilitatea de a revitaliza tenul în mod regulat și de a menține rezultatele obținute pe termen lung. Prin combinarea unui program de întreținere lunar cu repetarea periodică a seriei complete de tratamente, puteți beneficia de o transformare constantă și de un ten radiant și ferm pentru totdeauna. Investiția în tratamentul cu Caci Synergy este una pe termen lung, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de un ten frumos și întinerit în mod sustenabil.

 

În concluzie, Caci Synergy reprezintă o revoluție în îngrijirea tenului, oferind rezultate remarcabile și vizibile într-un mod neinvaziv și natural. Prin combinarea microcurenților cu terapia LED și produsele de îngrijire a pielii, acest tratament inovator stimulează producția de colagen și elastină, îmbunătățește circulația sanguină și tonusul muscular, rezultând într-un aspect mai tânăr, mai strălucitor și mai ferm al pielii. Beneficiile tratamentului cu Caci Synergy sunt multiple, inclusiv reducerea liniilor fine și a ridurilor, ridicarea obrajilor și a sprâncenelor, îmbunătățirea texturii și hidratării pielii, precum și eliminarea acneei. Prin respectarea unei serii complete de tratamente și a ședințelor periodice de întreținere, puteți obține rezultate de durată și vă puteți bucura de un ten revitalizat și în continuă transformare.