+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

20 iunie 2023

Tehnologia HIFU: Secretul unui ten ferm și tânăr

Tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) a adus o revoluție în domeniul tratamentelor estetice, oferind o soluție non-invazivă și eficientă pentru obținerea unui lifting facial. Utilizând ultrasunete de frecvență joasă, dar cu nivele înalte de energie, HIFU stimulează producția de colagen, elastină și acid hialuronic la nivel celular, fără a necesita intervenții chirurgicale sau injecții. Aceasta înseamnă că pacienții pot obține rezultate remarcabile în ceea ce privește tonifierea și redefinirea feței, având un aspect mai tânăr și mai fresh, fără a trece prin procesul de recuperare specific intervențiilor chirurgicale. Tehnologia HIFU este astfel o opțiune atrăgătoare pentru cei care doresc să își îmbunătățească aspectul facial într-un mod sigur și eficient.

 

Ce este HIFU? - High Intensity Focused Ultrasound

 

Tehnologia HIFU se bazează pe principiul utilizării ultrasunetelor de frecvență joasă, dar cu nivele înalte de energie, pentru a obține un efect terapeutic asupra pielii. Aceasta funcționează prin concentrarea undelor ultrasonice într-un punct precis și adânc în țesuturile cutanate, fără a afecta suprafața pielii. Prin aplicarea energiei ultrasonice, se generează vibrații celulare care conduc la producerea de căldură puternică.

Ultrasunetele de frecvență joasă utilizate în tehnologia HIFU sunt esențiale pentru producerea de căldură puternică în țesuturile cutanate. Această căldură stimulează fibroblastele, celulele dermice responsabile de sinteza colagenului, elastinei și acidului hialuronic. De asemenea, căldura produsă prin denaturarea fibrelor de colagen încurajează mecanismele naturale de regenerare ale pielii. Astfel, tehnologia HIFU nu doar că contribuie la creșterea producției de colagen și elastină, dar și la îmbunătățirea texturii și fermității pielii.

Unul dintre principalele beneficii ale tehnologiei HIFU este stimularea fibroblastelor și producția crescută de colagen, elastină și acid hialuronic în piele. Aceste substanțe sunt esențiale pentru menținerea unui aspect tânăr și sănătos al pielii. Colagenul conferă fermitate și elasticitate pielii, elastina asigură flexibilitatea acesteia, iar acidul hialuronic contribuie la hidratarea și umplerea ridurilor. Prin stimularea fibroblastelor și producția de aceste substanțe, tehnologia HIFU îmbunătățește semnificativ aspectul pielii, reducând ridurile, tonifiind și redefinind conturul feței, și oferind un aspect mai tânăr și mai proaspăt.

 

Beneficiile HIFU Face Lift

 

HIFU Face Lift oferă un efect instant de lifting și îmbunătățire a pielii. În urma tratamentului, pacienții observă o transformare imediată a aspectului, cu reducerea semnificativă a ridurilor și a lăsării pielii. Pe lângă efectul imediat, HIFU stimulează producția de colagen și elastină în piele, ceea ce conduce la îmbunătățiri pe termen lung. Astfel, rezultatele tratamentului devin din ce în ce mai vizibile și mai pronunțate în următoarele luni, asigurând un aspect îmbunătățit al pielii.

Un alt beneficiu major al HIFU Face Lift este capacitatea sa de a trata excesul de piele îmbătrânită și de a elimina ridurile. Tehnologia HIFU este eficientă în reducerea aspectului pielei lăsate, tonifiind și strângând țesuturile faciale. De asemenea, prin concentrarea undelor ultrasonice în puncte precise, HIFU poate defini conturul feței, obținându-se un aspect mai bine definit și conturat. Astfel, pacienții obțin un aspect rejuvenat și o înfățișare mai tânără și mai proaspătă.

Unul dintre avantajele majore ale HIFU Face Lift este caracterul său neinvaziv. Tratamentul se realizează fără bisturiu sau injecții, evitând astfel riscurile și perioadele de recuperare asociate intervențiilor chirurgicale. Procedura se bazează pe energie ultrasonică sigură și inofensivă pentru organism. Mai mult decât atât, HIFU stimulează mecanismele naturale de regenerare ale pielii, contribuind la îmbunătățirea calității acesteia și la reducerea semnelor de îmbătrânire. Astfel, pacienții beneficiază de un lifting facial non-invaziv, fără riscuri și cu rezultate vizibile și durabile.

 

Cum funcționează tehnologia HIFU

 

Tehnologia HIFU se bazează pe utilizarea energiei de sunet pentru a trata țesuturile în profunzime. Prin intermediul ultrasunetelor de frecvențe înalte, HIFU poate penetra straturile profunde ale pielii, ajungând până la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial). Această capacitate de a ajunge la nivelurile adânci ale pielii este esențială pentru obținerea unor rezultate eficiente în tratamentul anti-îmbătrânire.

Odată ajuns în straturile profunde ale pielii, HIFU stimulează producția de colagen. Ultrasunetele direcționate produc o căldură puternică, care la rândul ei stimulează fibroblastele, celulele responsabile de producerea de colagen, elastină și acid hialuronic în piele. Prin această stimulare a fibroblastelor, HIFU încurajează regenerarea și restructurarea țesuturilor, contribuind la îmbunătățirea aspectului pielii și reducerea semnelor de îmbătrânire.

Un aspect distinct al tehnologiei HIFU este crearea de puncte de coagulare la distanțe egale în țesutul tratat. Aceste puncte de coagulare termică determină contractarea fibrelor de elastină și stimulează producția de colagen natural în cantități mari. Prin urmare, efectul de lifting și întinerire a pielii se datorează atât contracției imediate a țesuturilor, cât și creșterii sintezei de colagen pe termen lung. Această abordare permite obținerea unor rezultate durabile și de lungă durată, contribuind la un aspect tânăr și ferm al pielii.

 

Rezultatele și avantajele tratamentului HIFU

 

Unul dintre principalele avantaje ale tratamentului HIFU este obținerea unor rezultate vizibile imediat după procedură. Efectul de lifting și tonifiere a pielii devine evident imediat, iar pacienții pot observa îmbunătățiri semnificative în fermitatea și aspectul general al pielii. De asemenea, tehnologia HIFU stimulează producția de colagen, contribuind la regenerarea și îmbunătățirea sănătății pielii pe termen lung.

Tratamentul HIFU este non-invaziv și nedureros, oferind un mare avantaj pentru pacienți. Nu este necesară nicio intervenție chirurgicală sau anestezie, ceea ce face ca procedura să fie confortabilă și mai puțin stresantă. De asemenea, tratamentul nu necesită o perioadă de recuperare, ceea ce înseamnă că pacienții pot reveni imediat la activitățile lor obișnuite după procedură, fără a fi nevoie de timp de vindecare sau convalescență.

Tratamentul HIFU oferă o serie de beneficii suplimentare în afara efectului de lifting și tonifiere a pielii. Ridurile periorbitale, ridurile de expresie și cicatricile post-acneice pot fi reduse semnificativ prin această procedură. De asemenea, HIFU contribuie la îmbunătățirea elasticității pielii, prin stimularea producției de colagen și elastină. Astfel, pacienții pot beneficia de o piele mai tânără, mai fermă și cu un aspect general îmbunătățit, fără a recurge la intervenții chirurgicale sau alte proceduri invazive.

 

În concluzie, tehnologia HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru obținerea unui lifting facial nechirurgical. Această tehnologie avansată utilizează ultrasunete de frecvență joasă și nivele înalte de energie pentru a stimula producția de colagen, elastină și acid hialuronic în adâncimea pielii. Beneficiile tratamentului HIFU sunt remarcabile, oferind un efect instant de lifting, îmbunătățire pe termen lung a pielii și rezultate vizibile imediat. Această procedură non-invazivă și nedureroasă nu necesită o perioadă de recuperare, iar pacienții se pot bucura de diverse avantaje, precum reducerea ridurilor, îmbunătățirea cicatricilor post-acneice și creșterea elasticității pielii. Cu tehnologia HIFU, pacienții pot obține un aspect tânăr și ferm al pielii, fără a recurge la intervenții chirurgicale sau alte proceduri invazive.