+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

27 aprilie 2023

Scapă de celulită: descoperă beneficiile Symmed Elite

Remodelarea corporală și reducerea celulitei sunt subiecte importante în domeniul frumuseții și sănătății. Aproape fiecare persoană își dorește să aibă un corp tonifiat, fermitate și fără celulită. Chiar dacă alimentația și exercițiile fizice sunt esențiale pentru atingerea acestor obiective, uneori avem nevoie de ajutor suplimentar. Aparatul Symmed Elite este un dispozitiv medical avansat, care utilizează tehnologia radiofrecvenței monopolare pentru a remodela corpul și a reduce celulita. În acest blog vom discuta în detaliu despre cum funcționează Symmed Elite, care sunt beneficiile sale și cum poate fi utilizat pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cum acționează Symmed Elite?

Symmed Elite este o tehnologie de ultimă generație care folosește o combinație de unde radio monopolare, radiofrecvență capacitivă și rezistivă pentru a remodela corpul și a reduce celulita. Frecvența de 448 kHz este utilizată pentru a controla mișcarea ionică și a genera căldură în țesuturi (diatermie). Acest proces de diatermie este extrem de eficient pentru a accelera producția de colagen și elastină, precum și pentru a reduce grăsimea acumulată.

În plus, Symmed Elite include și o tehnologie de optimizare termică, care generează creșterea temperaturii în profunzime prin activarea celulară, fără a afecta suprafața epidermului. Tehnologia "In Depth Effect" asigură acțiune profundă cu rezultate atât la nivel superficial cât și în straturile profunde ale pielii. Acest lucru este important, deoarece celulita poate fi o problemă atât la nivelul suprafeței pielii, cât și la nivelul straturilor mai profunde ale țesutului adipos.

În general, Symmed Elite acționează prin stimularea circulației sanguine și limfatice, care poate duce la reducerea aspectului de coajă de portocală caracteristic celulitei. De asemenea, poate ajuta la reducerea grăsimii și la îmbunătățirea tonusului muscular, ceea ce poate conduce la un aspect mai tonifiat și mai ferm al pielii. Toate aceste beneficii fac ca Symmed Elite să fie o alegere populară pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic și să-și îmbunătățească starea generală de sănătate.


Beneficiile utilizării Symmed Elite

Tratamentul Symmed Elite utilizează tehnologii inovatoare pentru a oferi multiple beneficii estetice și terapeutice. În timp ce remodelarea corporală și reducerea țesutului adipos sunt cele mai evidente beneficii, există multe altele care pot fi obținute prin această procedură. Iată o listă cu beneficiile cheie ale tratamentului Symmed Elite:

  • Remodelare corporală: Această procedură ajută la remodelarea siluetei și la îmbunătățirea contururilor corpului.
  • Reducerea țesutului adipos prin metabolizarea grăsimilor: Tratamentul utilizează tehnologia undelor radio monopolare pentru a accelera metabolismul și a reduce țesutul adipos.
  • Accelerează producția de colagen și elastină: Acesta este un alt beneficiu important al tratamentului, care ajută la îmbunătățirea aspectului pielii și la prevenirea îmbătrânirii premature.
  • Drenaj vascular și limfatic: Tratamentul stimulează drenajul limfatic și vascular, ajutând la eliminarea fluidelor acumulate în corp.
  • Efect anticelulitic: Tratamentul poate ajuta la reducerea aspectului celulitei și la îmbunătățirea aspectului pielii.
  • Relaxarea mușchilor: Tratamentul poate ajuta la reducerea tensiunii musculare și la îmbunătățirea stării generale de relaxare.
  • Efect de strângere a pielii: Tratamentul poate ajuta la îmbunătățirea tonusului pielii și la reducerea aspectului flasc.
  • Combaterea îmbătrânirii celulare: Tratamentul poate ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire și la prevenirea deteriorării celulare.
  • Reducerea acumulării de grăsime: Tratamentul poate ajuta la reducerea acumulării de grăsime în anumite zone ale corpului.
  • Tratarea celulitei: Tratamentul poate ajuta la reducerea aspectului celulitei și la îmbunătățirea texturii pielii.

Zonele de tratament cu Symmed Elite

Symmed Elite este un dispozitiv puternic și versatil, conceput pentru a trata o varietate de probleme legate de remodelarea corporală și frumusețea pielii. Printre zonele cele mai tratate de Symmed Elite se numără:

Tratament de fermitate: zona corpului care poate fi tratată cu Symmed Elite pentru fermitatea pielii poate fi abdomenul, brațele și picioarele. Datorită acțiunii radiofrecvenței, Symmed Elite poate ajuta la tonifierea pielii și la strânsoarea zonei respective, astfel încât să aveți o piele mai fermă și mai tonifiată.

Tratament de eliminare grăsimi localizate și anticelulitic: Symmed Elite poate fi folosit pentru a reduce apariția celulitei și pentru a elimina grăsimile localizate în zonele precum abdomenul, șoldurile și coapsele. Prin acțiunea sa termică, Symmed Elite poate ajuta la eliminarea grăsimii și la stimularea circulației sanguine și limfatice.

Tratament de lifting și remodelare corporală: Symmed Elite poate fi folosit pentru a da formă și contur corpului. Dispozitivul utilizează acțiunea undelor radiofrecvență pentru a stimula producția de colagen și elastină, care pot ajuta la crearea unor zone mai conturate, mai strânse și mai ferme.

Tratament de decontracturant & relaxant: Symmed Elite poate fi folosit pentru a reduce durerea și tensiunea musculară, oferind o experiență de relaxare și deconectare. Dispozitivul poate fi aplicat pe zonele corpului unde există tensiune și durere, cum ar fi gâtul, umerii sau spatele. Symmed Elite ajută la reducerea tensiunii musculare prin aplicarea undelor radiofrecvență, astfel încât să vă simțiți mai relaxați și mai odihniți.


În concluzie, Symmed Elite este un tratament non-invaziv care poate aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și aspectul fizic al unei persoane. Cu ajutorul tehnologiei avansate a undelor radio monopolare și a modului inovator de stimulare a țesuturilor, Symmed Elite poate oferi o serie de efecte pozitive, cum ar fi remodelarea corporală, reducerea țesutului adipos și a celulitei, stimularea producției de colagen și elastină, efect de strângere a pielii și combaterea îmbătrânirii celulare. În plus, Symmed Elite poate fi aplicat pe mai multe zone ale corpului, astfel încât să fie personalizat și adaptat la nevoile și preferințele fiecărei persoane. În ansamblu, Symmed Elite este o opțiune eficientă și sigură pentru persoanele care doresc să-și îmbunătățească aspectul fizic și să-și mențină sănătatea generală.