+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

03 mai 2023

Scapă de celulită cu Eximia HR77: cum să ai un corp ferm și tonifiat

Celulita este o problemă estetică comună, care afectează majoritatea femeilor, dar și unii bărbați. Este caracterizată prin aspectul de coajă de portocală sau de brânză topită, cauzat de depozitele de grăsime subcutanate care împing țesutul conjunctiv și creează denivelări inestetice. Cauzele celulitei sunt multiple și includ factori genetici, alimentația dezechilibrată, sedentarismul, fluctuațiile hormonale și alți factori de mediu. Celulita poate fi greu de eliminat, dar există soluții care pot ajuta la reducerea aspectului și la îmbunătățirea stării pielii. Un astfel de tratament este Eximia HR77, o tehnică non-invazivă și eficientă de reducere a celulitei, care utilizează tehnologia de radiofrecvență și vacuum pentru a stimula circulația sângelui, a reduce inflamația și a elimina depozitele de grăsime subcutanate.

Eximia HR77 poate fi o soluție excelentă pentru persoanele care doresc să reducă aspectul celulitei și să îmbunătățească starea pielii. Tehnologia non-invazivă utilizată de acest tratament face ca acesta să fie potrivit pentru toate tipurile de ten și să nu necesite timp de recuperare, spre deosebire de procedurile chirurgicale. Eximia HR77 utilizează radiofrecvența și vacuumul pentru a stimula circulația sângelui, a îmbunătăți tonusul pielii și a reduce aspectul celulitei. Acest tratament poate fi utilizat în combinație cu alte metode de îngrijire a pielii și cu o alimentație echilibrată și exerciții fizice regulate pentru a obține cele mai bune rezultate în eliminarea celulitei și îmbunătățirea aspectului pielii.


Ce este celulita?

 

Celulita este o afecțiune a pielii care apare atunci când țesutul adipos se acumulează sub piele, determinând formarea de gropițe, denumite popular „coajă de portocală”. Această afecțiune afectează în special femeile, fiind mai frecventă la nivelul coapselor, abdomenului și feselor. Celulita poate fi clasificată în trei grade, în funcție de aspectul și severitatea sa, însă aceasta poate fi tratată cu succes prin utilizarea unor produse trataente, precum Eximia HR77.

Cauzele celulitei sunt multiple, iar printre cele mai comune se numără predispoziția genetică, modificările hormonale, un stil de viață sedentar, o alimentație dezechilibrată, consumul excesiv de alcool și tutun, precum și efectele secundare ale unor tratamente medicale. Acestea duc la slăbirea tonusului muscular și a pielii, care devine mai puțin elastică, favorizând apariția celulitei.

Factorii care pot contribui la apariția celulitei sunt de asemenea diversi, cum ar fi vârsta, sexul, greutatea, alimentația, nivelul de activitate fizică, nivelul de hidratare și metabolismul. Cu toate acestea, chiar și persoanele cu un stil de viață sănătos și greutate normală pot fi afectate de celulită, din cauza factorilor genetici și hormonali.

 

Tipuri de celulită

 

Diversele tipuri de celulită sunt clasificate în funcție de severitatea afecțiunii și de aspectul pielii afectate. Cele trei categorii principale sunt următoarele:

Celulita ușoară: Acest tip de celulită este cel mai răspândit și se caracterizează prin aspectul de coajă de portocală al pielii. Această formă poate fi abordată cu succes prin regim alimentar adecvat și exerciții fizice regulate.
Celulita medie: Se caracterizează prin aspectul inegal al pielii și poate fi necesară utilizarea produselor cosmetice alături de schimbări în stilul de viață pentru a fi tratată corespunzător.
Celulita severă: Este cel mai grav tip de celulită și necesită tratamente mai agresive pentru a fi abordată cu succes. Pielea afectată este grav afectată și poate prezenta o textură similară cu coaja de portocală.


Eximia HR77 - soluția ideală pentru combaterea celulitei

 

Eximia HR77 este un dispozitiv non-invaziv de tratare a celulitei care utilizează tehnologia de terapie cu radiofrecvență. Această tehnologie avansată ajută la stimularea producției de colagen, îmbunătățind în același timp elasticitatea pielii și tonusul muscular. În plus, Eximia HR77 poate reduce aspectul celulitei prin îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice și prin eliminarea celulelor grase prin procesul de lipoliză.

Unul dintre cele mai mari beneficii ale utilizării Eximia HR77 este că este un tratament neinvaziv și nedureros, spre deosebire de alte tratamente pentru celulită care implică proceduri chirurgicale costisitoare și dureroase. De asemenea, este un tratament sigur și eficient, cu rezultate vizibile într-un timp scurt. Pe lângă eliminarea celulitei, Eximia HR77 reduce grăsimea localizată și ajută la tonifierea pielii, obținând un efect de remodelare corporală avansată într-un mod confortabil și neinvaziv.

Un alt beneficiu al utilizării Eximia HR77 este că poate fi utilizat pe orice zonă a corpului, inclusiv pe coapse, abdomen, fese, brațe și gât. În plus, este un tratament adecvat pentru toate tipurile de piele și poate fi personalizat pentru fiecare pacient în funcție de nevoile individuale. Eximia HR77 este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru cei care caută să evite riscurile și efectele secundare asociate cu procedurile chirurgicale.

 

Cum să prevenim apariția celulitei?

 

Pentru a preveni apariția celulitei, este important să adoptăm un stil de viață sănătos. O dietă echilibrată și sănătoasă poate ajuta la prevenirea apariției celulitei. Este important să evităm alimentele procesate și bogate în grăsimi și să adăugăm în dietă fructe, legume, proteine slabe și grăsimi sănătoase. De asemenea, este important să ne hidratăm corespunzător, deoarece deshidratarea poate agrava celulita.

Exercițiile fizice regulate pot ajuta la prevenirea apariției celulitei. Activitățile fizice pot crește tonusul muscular, îmbunătăți circulația sângelui și reduc depozitele de grăsime subcutanate. Exercițiile care implică mișcări ale membrelor inferioare și antrenarea mușchilor coapsei și feselor sunt deosebit de eficiente în prevenirea apariției celulitei.

Stilul de viață sănătos este important în prevenirea celulitei. Fumatul poate afecta circulația sângelui și poate agrava celulita. Consumul moderat de alcool și evitarea stresului excesiv pot ajuta la prevenirea apariției celulitei.

Îngrijirea pielii este, de asemenea, esențială pentru a o menține săbătoasă și strălucitoare. Utilizarea unor produse adecvate pentru îngrijirea pielii, cum ar fi exfolierea și hidratarea pielii, poate ajuta la menținerea unei pielii sănătoase și reducerea aspectului de "coajă de portocală". De asemenea, masajul cu o perie sau un dispozitiv de masaj poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine și la prevenirea depozitelor de grăsime subcutanate care duc la celulită.

 

În concluzie, celulita este o problemă estetică frecventă, care afectează mulți oameni, în special femeile. Cu toate acestea, există o serie de măsuri pe care le putem lua pentru a reduce aspectul acesteia și a o preveni în viitor. Pe lângă o dietă sănătoasă și exerciții fizice regulate, tratamentele specializate cum ar fi Eximia HR77 pot fi de mare ajutor. Este important să știm că nu există o soluție magică sau rapidă pentru a scăpa de celulită, ci o abordare integrată și consecventă a stilului de viață poate fi de mare ajutor.