Înapoi la Servicii

Pevonia Botanica cel mai exclusivist brand de cosmetice pentru SPA din lume si brandul preferat al vedetelor de la Hollywood!

Caracteristicile principale ale acestui brand exclusivist, care l-au propulsat in cele mai luxoase si exclusiviste SPA-urt al hoteluri din lume sunt:

 

        Ingrediente Naturale, fara parabeni

Pevonia garanteaza rezultate uimitoare prin oferirea unei lini complete de produse pentru ingrijirea pielii fara parabeni, create cu extracte organice si continand cele mai bune ingrediente naturale botanice si marine cu un sistem tehnologic avansat.

 

        Prietenos cu mediul & Eficacitate sporita prin testarea formulei

Toate produsele si ambalajelor Pevonia sunt complet reciclabile. Procesul stintific de testare se concentreaza asupra garantarii unei tolerante complete a pielii, siguranta produsului si confirmarea unor rezultate dovedite.

Pevonia este sensibila fata de mediu si nu aproba testarea pe animale. Toate produsele Pevonia ofera o garantie de 3 ani.

 

        Lider International SPA

Viziunea universala cu privire la o ingrijire corespunzatoare a pielii a transformat Pevonia in liderul global al SPA-urilor Regasit in prezent in peste 10 000 de centre de tratament si saloane, din aproape 100 de tari la nivel global, portofoliul Pavonia se mandreste cele mai prestigioase centre SPA apartinand unor hoteluri de renume international, precum si a celor mai luxoase si deosebite centre daySPA din lume. 

 

        Brandul vedetelor de la Hollywood

Pevonia Botanica reprezinta brandul de cosmetice preferat de vedetele de la Hollywood si de make up artistii acestora.

Printre vedetele din Industria cinematografica si televiziune care se declara incantati sa foloseasca aceste produse exclusiviste se numara si: Demi Moore, Brad Pitt, Edith Murphy, Adam Sandler, Chris O'Donnell si multi alti 

 

       Gama extinsa: in SPA-uri și pentru utilizare acasa 

Produsele profesionale Pevonia utilizate pentru tratamentele din SPA-urt confera posibilitate extinsa de selectie, de la produsele faciale esentiale, pana la cele mai avansate servicii de tratament. Pevonia ofera o multitudine de tratamente profesionale care sunt usor de aplicat si reprezinta o incantare pentru orice specialist de ingrijire a pielii datorita rezultatelor obtinute.

 

        Formule exclusive

Viziunea universala privitoare la o ingrijire corespunzatoare a pielii, a transformat Pevonia in liderul global al spa-urilor. Mai mult decat atat, Pavonia este vazuta ca un produs indreptat spre rezultat, precum si o linie de tratament, ce s-a dovedit capabila sa confere experiente fenomenale atat in Spa uri, cat si acasa. Pevonia se mandreste cu faptul ca asigura o stare de bine extrema, stralucirea pieli si relaxare terapeutica.

 

        Garantia calității 

Pentru a asigura rezistenta si calitatea produselor, fiecare produs Pevonia Botanica pentru ingrijirea pielii este fabricat la cele mai inalte standarde. Incepand de la selectia unor ingrediente pure si de calitate superioara, garantam un control strict al calitatii fiecarei formule, rezultand astfel produse de cea mai buna calitate din Ingrediente naturale.

*Slider

Bruno Vassari este cel mai utilizat brand de cosmetice profesionale in saloanele de succes din Romania și din străinătate.

Prezent de peste 15 ani pe piata romaneasca, Bruno Vassari s-a facut remarcat prin calitatea si inovatia tratamentelor, oferind rezultate imediate, inca de la prima sedinta.

Brandul de cosmetice profesionale de top cu ingrediente atent selectionate destinate tratamentelor faciale si corporale pune la dispozitie linii de produse concepute pentru tratarea eficienta a problemelor dermato-cosmetice oferind rezultate vizibile inca de la prima utilizare. Bruno Vassari este castigatorul premiului „Cel mai bun brand de cosmetice profesionale din Romania” in cadrul Congresului Anti-aging din anul 2017 si nominalizat in cadrul Termalia Award din 2019 pentru „Best SPA product”. 

Pevonia

Produse din gama profesiolana

BrunoVassari

Produse din gama profesiolana

Rutina zilnică de acasa este extrem de importantă, însa la fel de importante sunt și produsele folosite. Ne pierdem zilnic în multitudinea de produse găsite la rafturi și de cele mai multe ori ajungem să facem mai mult rău, folosind produse neadecvate tipologiei și particularităților tenului nostru.

 

Uită de toate produsele care până acum nu te-au ajutat, poate chiar ți-au făcut rău!

 

Noi te ajutăm sa îți construiești o rutină simplă sau complexă, potrivită tenului tău. Vino în centrul nostru cosmetic pentru o analiză a tenului și împreună vom creea rutina ta zilnică, alcatuită din produse specifice particularităților tenului tău, din gamele profesionale : BrunoVassari, Medicalia Skincare sau Pevonia Botanica.

 

În continuare vom expune câteva din produsele recomandate de noi, produse cu care noi lucrăm de mult, de care suntem extrem de mulțumite și pe care le puteți achiziționa în cadrul centrului nostru : 

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics