HOME

 

 New Era Cosmetics

PlasmaPen Fibroblast 
Între cosmetică și chirurgie estetică

            Dacă îți dorești de multă vreme să scapi de ridurile de pe față dar nu știi cum să procedezi, noi avem soluția perfectă: tratamentele faciale cu Plasma Pen.

            Dacă ridurile de pe frunte, cele din jurul ochilor, al gurii sau din zona gâtului îți dau bătăi de cap, aceste tratamente inovatoare, disponibile în centrul nostru cosmetic New Era Cosmetics din Târgu Mureș, le vor elimina fără durere și fără niciun fel de incizie.

            În acest articol îți prezentăm tot ce ai nevoie să știi despre tratamentele faciale cu Plasma Pen  – limita dintre cosmetică și chirurgie estetică – astfel încât tu să te poți bucura de un ten fără riduri.

 

 

     

Ce sunt și cum acționează  tratamentele cu Plasma Pen?

  

      Plasma Pen este un dispozitiv care produce în mod artificial plasmă. Plasma este o stare a materiei ce poate fi întâlnită în natură în cele mai diverse forme, fulgerele și ionosfera Pământului fiind două dintre cele mai cunoscute astfel de forme. În tratamentele faciale cu Plasma Pen, plasma este produsă în mod artificial prin intermediul unui arc electric. Acesta produce căldură care, difuzată la nivelul pielii, acționează în două moduri: pe de o parte, lezează în mod controlat stratul superficial al tenului netezind ridurile, iar pe de altă parte stimulează celulele numite fibroblaști. Aceste celule sunt singurele din întreg țesutul conjunctiv care pot produce colagen III, un tip de colagen ce reduce ridurile și redă pielii elasticitatea, suplețea și hidratarea de care aceasta are nevoie. Cel mai mare avantaj al acestei tehnici este precizia, pentru că în afara zonei țintite, NU sunt afectate țesuturile din jur.

 

       

     

   

 

 

 

 Care Sunt Beneficiile Acestor Tratamente Faciale?

 

 

     Cel mai important beneficiu este că reduce semnificativ și previne efectele negative ale îmbătrânirii. Astfel, ridurile perioculare, ridurile de pe frunte, cele din jurul gurii și de pe gât vor fi reduse semnificativ.

 

       

Aceste tratamente stimulează producția naturală de colagen și determină fibrele de colagen existente să se contracte, oferind suplețe zonelor tratate.Terapiile sunt eficiente și în eliminarea pungilor de sub ochi, a cearcănelor și a cicatricilor post acnee.

   

       În plus, tehnologia inovatoare a Plasma Pen-ului face posibilă corectarea aspectului de pleoape căzute, înlocuind tratamentul chirugical de strângere a acestora și oferă un efect de lifting sprâncenelor.

 

      Un alt beneficiu extrem de important este că după 4-6 ședințe te vei bucura de efectele acestor tratamente cel puțin 3 ani.

 

     

Prezentare Video

Tratamentele faciale cu Plasma Pen oferă tenului tău avantaje extraordinare, fără neplăcerile aferente chirurgiei estetice.

Poți afla mai multe despre aceste tratamente revoluționare în clipul de mai jos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Pe Ce Zone Ale Feței Se Pot Aplica  Terapiile Cu Plasma Pen?

 

 

        Terapiile se pot aplica în zona buzelor, a gâtului, pe frunte și mai ales în zonele perioculare cu rezultate vizibile în doar 3 săptămâni, ceea ce este de-a dreptul remarcabil!

       Pielea este strânsă în mod delicat, fără a fi deteriorată. Ridurile din jurul gurii și ridurile de expresie de pe frunte vor fi diminuate, redându-se acestor zone suplețe și un aspect întinerit.

       Aspectul de pleoape căzute va fi corectat, iar sprâncenele vor beneficia de un efect de lifting.

 

 

 

         

 

 

 

  Necesită Timp De Repaus După Tratamente?

 

Răspunsul scurt este DA.

Când tratamentele cu Plasma Pen sunt folosite pentru a corecta zona pleoapelor, este posibil ca aceasta să se inflameze și să se înroșească puțin. Asta se întâmplă pentru că zona este una mai sensibilă și reacționează în acest fel din cauza acumulării de limfă.

Pentru că sunt terapii de corectare a arhitecturii și texturii pielii, după aplicarea lor în zonele tratate se vor forma mici cruste. Este important să lași aceste cruste să se vindece natural, fără să încerci să le îndepărtezi forțat.

Deși durează câteva zile până când acestea vor cădea, vestea bună este că după această perioadă zonele tratate vor arăta extraordinar!

 

 

        Ce Reacții Adverse Și  Contraindicații Există?

 

        Este important să reții că înainte de aceste terapii nu trebuie să consumi alcool, nu ai voie să te expui la razele solare și nici să mergi la solar. Interdicția de expunere la razele solare este motivul pentru care aceste tratamente se pot efectua doar in sezonul rece – toamna-iarna.

 

        Reacțiile adverse sunt cele menționate la punctul anterior: inflamare și înroșire, mici cruste care vor cădea singure.

        Ca în cazul oricăror tratamente, există și o serie de contraindicații. Astfel, tratamentele faciale cu Plasma Pen nu pot fi aplicate persoanelor afectate de:

–        HIV, cancer și diabet zaharat;

–        epilepsie, boli de oase și varice;

–        leziuni sau infecții ale pielii în zonele în care se dorește aplicarea tratamentelor.

 

        De asemenea, persoanele care au montat un stimulator cardiac, cele care urmează un tratament cu medicamente fotosensibile sau anticoagulante, precum și cele care au alunițe ce ar putea duce la cancer nu sunt candidați potriviți pentru aceste terapii.

        Tratamentele faciale cu Plasma Pen nu se pot efectua nici femeilor însărcinate.

 

 Vino la o consultație gratuită!

Nu știi dacă tratamentele faciale cu Plasma Pen sunt potrivite pentru tine? Vrei să ne adresezi și alte întrebări? Vrei să afli mai multe despre tenul tău?

 

Te Invităm La O Consultație Gratuită!

 

Echipa noastră de esteticieni profesioniști este la curent cu cele mai moderne și sigure tehnici, este instruită în folosirea echipamentelor noastre de ultimă generație și este pregătită să te îndrume pas cu pas în luarea celei mai bune decizii pentru tine și tenul tău!

Te așteptăm!

Înapoi la Tratamente Faciale

@2020 by New Era Cosmetics

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

Contact

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

   Telefon /

  WhatsApp :        

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

Nu ezita să ne trimiți un gând!

+40 758478147

+40 770603012