+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

 

 

Ce este tratamentul facial cu Oxigen Hiperbaric?

 

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este un tratament facial utilizat în cele mai exclusiviste clinici și centre de frumusețe din lume. Principiul de funcționare se bazează pe infuzia cu oxigen în profunzime, în straturile dermale ale tenului. 

Tratamentul este unul revoluționar, non-invaziv destinat tratării ridurilor, acesta înlocuind cu succes tradiționalele tratamente invazive injectabile.

 

      Cum funcționează tratamentul cu Oxigen Hiperbaric?

 

Prin infuzia de oxigen hiperbaric se suplimentează direct, din exterior și fără ace medicale necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea și luminozitatea specifică unui ten tânăr și îngrijit.

 

Oxigenul hiperbaric se infuzează concomitent cu substanțe medicale active ce pătrund până în cel mai profund strat al pielii. Pielea se hidratează, capătă prospețime, devine mai fermă. În timpul acestui proces, se stimuleaza și producerea de colagen și elastină, se distrug radicalii liberi care îmbătrânesc pielea, iar efectele se vad instant.

 

   

 

Ce este Oxy Jet Peeling-ul?

 

 

   Functia Oxy Jet Peeling a aparatului de     Oxigen Hiperbaric pe care îl avem în dotare are la baza o tehnologie avansată care asigură o curațare eficientă a tenului datorită jetului de oxigen de înaltă puritate. În amestec cu o soluție salină de curățare, oxigenul hiperbaric penetrează adânc în straturile dermale ale tenului, regenerând și revitalizând elasticitatea naturală a pielii.

 

Fluxul puternic al jeturilor de soluție salină și al oxigenului facilitează deschiderea micro-canalelor în derm și exfoliază blând celulele moarte de la suprafața tenului, pregătind în acest fel tenul pentru pasul următor al tratamentului. 

 

Se încurajează regenerarea celulară sănătoasă, îmbunătățirea rapidă se observă chiar și după un singur tratament!

 

 

    Ce este Oxy Spray-ul?

 

 

Cu ajutorul aerografului Oxy Spray introducem în straturile profunde ale pielii ingrediente cheie și substanțe active benefice precum acid hialuronic, vitaminele A,C,E, antioxidanți, argilerină, DMAE, colagen, tonifiante faciale și cocktail-uri medicale personalizate în funcție de nevoile fiecărui ten. Folosim doar fiole de puritate medicală, ale căror molecule sunt extrem de mici (nano-molecule) pentru a realiza o infuzie cu adevarat în profunzime. Substabțele active sunt difuzate cu o presiune hiperbarica reglabilă și împinse în adâncimea dermului printr-un flux continuu de oxigen, creând depozite de substanțe active stimulând funcțiile vitale ale pielii.

 

Astfel, reușim să vă personalizăm tratamentul facial în funcție de condiția tenului tău la momentul efectuării tratamentului. Analizăm tenul și creăm pe loc cocktail-uri medicale individuale: anti-acnee, anti-aging, anti-oxidant, tratamentul ridurilor ăi a liniilor de expresie, regenerare si revitalizare, calmare, albire, fermitate, lifting, etc.

 

Rezultatele obținute se bazează pe oxigenarea și îmbunătațirea respirației celulare, stimularea circulatiei sangvine periferice, regenerarea celulară și hidratarea pielii în profunzime.

 

 

      De ce folosim oxigen?

 

 

Apa și oxigenul sunt elemente de care avem nevoie constant pentru regenerarea celulelor, pentru reconstrucția și revitalizarea organismului. Prin oxigen sunt susținute grupele de colagen și rețelele de acid hialuronic responsabile în ten de elasticitate, fermitate, vitalitate și luminozitate.

 

Oxigenul este un produs cu proprietăți catalizatoare deosebite. Studiile arată că produsele aplicate în mod normal pe ten au nevoie de cca. 8 ore ca să penetreze pielea, iar în multe cazuri, nu toate straturile epidermale sunt atinse. Prin intermediul tratamentului cu oxigen hiperbaric, produsele penetrează tegumenul mai adânc, în maximum o ora și jumătate. 

 

Un alt avantaj major al aparatului cu oxigen hiperbaric este că accelerează vindecarea după tratamente mai invazive, cum ar fi microneedling, peeling chimic, fotoregenerare, epilare cu laser, tatuaje sau make-up permanent, calmează și redă pielii o senzație extrem de reconfortantă. 

 

 

Cum acționează efectiv asupra tenului tratamentul cu Oxigen Hiperbaric?

 

Tratamentul cu oxigen hiperbaric lucrează pe 5 niveluri simultan:

 

1. Curăță profund: transportând la viteze mari oxigen, apă și vitamine spre ten, tratamentul cu oxigen hiperbaric curăță pielea blând de depuneri, rezultatul fiind o piele strălucitoare. 

 

2. Exfoliază: straturile moarte ale pielii sunt îndepărtate într-un mod foarte plăcut și confortabil, redând luminozitatea pielii.

 

3. Hidratează: jetul propulsat conține acid hialuronic, oxigen și cocktail-uri de vitamine ce hidratează, calmează și oferă un sentiment reconfortant pielii.

 

4. Oxigenează: infuzia de oxigen și vitamine penetrează profund în straturile pielii, redând instantaneu vitalitatea pielii. Pielea primeste oxigen - un element vital pentru a crea colagenul care este un element structural în elasticitatea și vitalitatea pielii. 

 

5. Stimulează microcirculația: Oxy Jet Peeling pulverizează apa și oxigen pe suprafața pielii, creând o micro-circulație îmbunatațită pe zona tratată.

 

Rezultatele se văd chiar după prima ședință, pielea este oxigenată, iar producția de colagen și elastina este stimulată, tenul arată reîntinerit, hidratat, ridurile sunt drastic reduse.

 

Pentru rezultate spectaculoase sunt necesare 6 ședințe și utilizarea zilnică a produselor  destinate continuării tratamentului acasă. Ședințele se efectuează o dată pe săptămână în cadrul centrului, iar în intervalul dintre ele, efectele trebuie menținute cu ajutorul dermato-cosmeticelor profesionale, potrivite fiecarui tip de ten. 

 

 

       Ce rezultate se obțin prin tratamentul cu Oxigen Hiperbaric?

 

 

  • redă luminozitatea și tonicitatea tenului

  • conferă fermitate și suplețe  tenului

  • reconturează ovalul facial

  • are rezultate foarte bune în tratamentul pielii cu aspect flasc, asigurând un lifting vizibil instantaneu

  • elimină ridurile fine și le diminuează pe cele profunde

  • acționează împotriva petelor pigmentare sau ale celor datorate înaintării în vârstă

  • ajută la reglarea secreției de sebum, în cazul tenurilor cu tendintă acneica

  • asigura suplete si un aspect tineresc feței

  • uniformizează aspectul tenului

  • elimină pungile de sub ochi

  • conferă o senzație de răcoare, însă într-un sens plăcut

  • îmbunătațește micro-circulația sângelui

  • calmează și oferă o senzație reconfortantă, în special după peelinguri chimice sau fotoregenerare

  • îmbunatațește rapid aspectul general al pielii

  • crește eficiența altor tratamente: se recomanda ca inaintea tratamentului cu oxigen hiperbaric să se efectueze o ședință de Microdermabraziune sau Peeling Enzimatic pentru o curățare adecvată și pentru deschiderea porilor. 

 

Te așteptăm să-l încerci și tu în centrul nostru cosmetic!

 

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Înapoi la Tratamente Faciale

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME