+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

                        

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este o metodă excelentă de curățare și exfoliere a pielii, prin care se îndepărtează impuritațile și celulele moarte de la primul nivel de suprafață al pielii, în scopul îmbunătățirii aspectului și texturii epidermei. Conform specialiștilor dermatologi, tratamentul facial de microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curățare, reîmprospătare și refacere a supleții tenului disponibil în prezent. Cunoscută și sub denumirea de "lunch peeling", microdermabraziunea este un procedeu nechirurgical, non-invaziv și nedureros de finisare a pielii, ce se practică frecvent în cabinetele medicale și centrele de înfrumusețare. În urma tratamentului de microdermabraziune nu apar pete, înroșeli sau iritații ale tenului. 

 

 

       Cum actioneaza tratamentul de

        Microdermabraziune?

 

 

Printr-o șlefuire precisă și controlată, tratamentul facial de microdermabraziune stimulează membrana bazală să producă celule noi. Astfel, regenerarea pielii se produce din interior spre exterior, iar prin exfoliere se deschide drumul celulelor noi care sunt împinse la suprafața epidermei.Microdermabraziunea nu este un tratament cosmetic obisnuit. Studiile arată că absorbția anumitor clase de substanțe active crește după microdermabraziune de 8-24 de ori.
 
    Tratamentul de microdermabraziune deschide temporar o fereastră către straturile mai profunde ale pielii, și tocmai de aceea, este foarte important să se profite de aceasta oportunitate. În acest context, microdermabraziunea trebuie privita și ca un instrument de creștere a absorbției produselor dermato-cosmetice în piele, obținându-se astfel potențialul maxim.
       
      În consecință, centrul cosmetic  New Era Cosmetics  incorporează  microdermabraziunea  într-un protocol de tratament complex, care include linii de tratamente special concepute pentru microdermabraziune : fiole de puritate medicala - InstituteBCN, Dermedics, Toskani și dermato-cosmetice profesionale -Pevonia, Medicalia, BrunoVassari, ClinicCare, Cassmara, etc., cu rolul de întregire a eficacității tratamentului de microdermabraziune cu diamante.

 

 Ce tip de Microdermabraziune folosim?

 

      Centrul cosmetic New Era Cosmetics folosește cea mai recentă tehnologie în domeniul esteticii faciale: microdermabraziunea cu capete de diamante. Spre deosebire de vechile metode bazate pe cristale de corindon, sistemul cu diamante este hipoalergenic, nu implică risc de infecție cu particule desprinse, nu duce la reacții adverse sau la iritarea mucoaselor.
 
       Aparatul de microdermabraziune cu diamante pe care îl folosim în centrul nostru este utilizat cu precadere in cabinete medicale de dermatologie și estetică facială. Acesta dispune de 9 capete de tratament sterile, din oțel chirurgical și diamante aplicate, de dimensiuni și grade de abraziune diferite, extrem de utile pentru personalizarea tratamentului, ce se potrivesc atât pentru zonele dificil de accesat, cât și pentru cele mai sensibile tipuri de piele. În același timp, aparatul are vacuum reglabil, constant, ceea ce duce la un tratament sigur, uniform și în profunzime.
 
 
       
 
 
 
 
Microdermabraziunea este considerată a fi un tratament indispensabil în curațarea și întreținerea sănătății pielii. Este secretul tenurilor sănătoase: curățare profundă cu ajutorul unui aparat de calitate superioară,utilizarea unor produse de tratament medicale si dermato-cosmetice profesionale, alături de personal pregătit să lucreze cu ele. Este mult mai ușor să previi semnele îmbătrânirii decât să le tratezi. Frumusețea nu are vârstă, însă trebuie întreținută atât la exterior cât și la interior.

 

 

 

    Etapele procedurii simple :
Demachiere, tonifiere, efectuarea tratamentului propriu-zis de microdermabraziune, mască calmantă, cremă de final cu SPF.     
 
 
 

 

 Etapele procedurii complexe :
Demachiere, tonifiere, pilling superficial, efectuarea tratamentului propriu-zis de microdermabraziune, aplicarea unui Serum cu ajutorul mezoterapiei virtuale, mască calmantă, InfraRed Soft Laser, cremă de final cu SPF.
 
 
 

Care sunt avantajele și beneficiile tratamentului facial de Microdermabraziune?

 

 

 • are rezultate excelente în tratamentul acneei și tenurilor mature

 • îndepărtează straturile superioare de celule moarte și impuritați

 • decongestionează țesuturile și conferă fermitate

 • tratează aspectul de piele obosită, ten tern

 • tratează keratozele (îngroșarea excesivă a primului strat de la suprafața epidermei)

 • regenerează celulele și țesuturile

 • accelerează producția de colagen și elastină

 • tratează atrofia (îmbunatațește elasticitatea pielii)

 • netezește în mod eficient cicatricile post acneice, îmbunatațind vizibil textura pielii

 • îndepărtează punctele negre, curață și închide porii dilatați

 • curăță, regenerează și întinerește tenul, redându-i luminozitatea

 • elimină semnele, uniformizează cicatricile și petele pigmentare

 • atenuează ridurile instantaneu

 • reface tenul afectat de soare

 • corectează hiperpigmentările, uniformizează zonele decolorate inestetic, reducând cantitatea de pigment și poate fi folosită într-un program complex  de iluminare a pielii ce include Fotoregenerarea facială

 • ajută la creșterea semnificativă a ratei de absorbție pentru ingredienții activi din produsele aplicate ulterior la nivelul tenului

 • accelerează hidratarea naturală a tenului

 • îmbunatațește circulația limfatică locală, eliminând toxinele și deșeurile metabolice

 • îmbunatațește fluxul sangvin, transportul de oxigen și nutrienți spre celule

 • tratează inclusiv zone mai dificile precum ochii, nasul, bărbia dublă,

 • tratament nedureros - nu necesita cremă anestezică,

 • tratamentul poate fi repetat la intervale scurte (7-14 zile),

 • tratament simplu și rapid, fara perioade de recuperare.

 
 

 

Cine poate apela la Microdermoabraziune?

 

 

De microdermabraziune poate beneficia orice persoană, nu există o vârstă minimă sau maximă care să restricționeze folosirea tratamentului. El se adresează oricărei persoane care are probleme cu pielea sau pur și simplu dorește o îngrijire adecvată și corectă!

 

 

Se văd rezultate dupa prima ședință?

 

Cu siguranță! Rezultatele apar întotdeauna de la prima ședință. Vei avea un ten mai curat și luminos, re-întinerit, o piele mai catifelată, sănătoasă și stralucitoare, împreună cu atenuarea imediata a ridurilor!

 

Ce trebuie sa fac dupa sedinta de Microdermabraziune?

 

Se recomandă să folosești acasă o cremă care să asigure hidratare suplimentară și fotoprotecție deoarece pielea ta va fi mai sensibilă la expunerea la soare. Esteticiana îți va recomanda produse dermato-cosmetice profesionale special concepute pentru perioada de după microdermabraziune, produse care țin cont (profită) de modificările funcțiilor pielii. Preparatele ideale sunt combinații de substanțe care, pe langă simpla hidratare și fotoprotecție, tratează activ diverse afecțiuni, susțin și regenerează intensiv pielea. În primele zile după microdermabraziune evită să folosești anumite produse ce conțin clase de substanțe cu potențial iritant, care ar putea accentua uscăciunea pielii, (retinol,acizi de fructe, acizi AHA și BHA) .În cazul în care ai tenul uscat, îți recomandăm să te programezi la o ședința de Peeling Enzimatic urmată de Oxigen Hiperbaric, după aproximativ 5-6 zile de la efectuarea sedinței de microdermabraziune.

 

Când trebuie să vin la urmatoarea ședință și cât de des se fac ședințele de Microdermabraziune?

 

Esteticiana este cea mai în măsură să recomande un plan de tratament personalizat și o frecvență optimă, în funcție de necesitățile tenului tău. Pentru a obține rezultate optime pe termen îndelungat, se recomandă o serie de tratamente (4-6 sedinte). Rezultatele raman vizibile o bună perioadă de timp, dar totodată sunt cumulative - lucru extrem de important, întrucât prevenim apariția semnelor îmbătrânirii premature și acordăm tenului îngrijirea necesară. 

 

Care sunt contraindicatiile Microdermabraziunii faciale?

 

Microdermabraziunea nu se recomandă în urmatoarele cazuri: acnee activă, diabet necontrolat, eczeme, dermatite, cancer de piele, leziuni virale, herpes simplex (activ), leziuni vasculare, în cazul persoanelor carora li se administrează oral medicamente pentru reducerea fluxului sangvin,peste tatuaje, femei însărcinate - nu este o contraindicație efectivă, însă se va alege cu grijă tratamentul recomandat.

 

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la o persoană la alta.

 

sursa:https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=qpSbK_ZMUNs&feature=emb_title

Înapoi la Tratamente Faciale

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME