+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

❇️Cum alegi loțiunea tonică potrivită

Trebuie să procedezi la fel ca atunci când alegi crema hidratantă și anume să ții cont de tenul tău și de problema pe care vrei să o tratezi.

🔺Dacă ai porii dilatați, alege un toner cu acid glicolic în componență pentru a îndepărta celulele moarte care se acumulează în pori și le dau acest aspect.

🔺Dacă ai tenul sensibil, caută un toner cu ingrediente naturale calmante.

🔺Dacă ai tenul gras sau acneic, caută un toner pe bază de acid salicilic, care va îndepărta sebumul în exces fără să usuce pielea.

🔺Dacă ai tenul tern, tonerele cu ingrediente exfoliante naturale precum extractul de papaya sau acidul lactic sunt perfecte pentru luminarea pielii.

🔺Dacă ai tenul uscat, tonerele cu amino acizi sunt potrivite pentru a-i reda hidratarea pierdută.

🔺Dacă ai tenul matur, caută loțiuni tonice cu antioxidanți și ingrediente hidratante precum glicerina, acidul hialuronic, apa de trandafiri sau lecitina.

Înapoi la Blog

Know-how

🔺🔻Lotiunea tonica este optionala in rutina zilnica??!

A venit momentul să nu mai crezi că loțiunea tonică este un produs opțional în rutina ta de beauty. Îți spunem exact ce este ea de fapt și de ce este important să o folosești în fiecare zi!Principalul motiv pentru care cele mai multe persoane omit loțiunea tonică în rutina lor de îngrijire este extrem de simplu: nu știu exact ce face acest produs. Lămurim această dilemă acum !

❇️Ce este loțiunea tonică?

Un toner este un lichid cu penetrare rapidă cu numeroase beneficii pentru piele. Principalul lui rol este de a echilibra pH-ul pielii (care se modifică atunci când este este spălată cu apă, aceasta având alt pH) și de a o readuce în starea ei acidă naturală. De ce? Pentru că odată modificat pH-ul pielii, aceasta intră într-o stare de alertă și de protecție și încearcă să se protejeze de orice vine în contact cu ea, inclusiv crema hidratantă și celelalte produse pe care le aplici după demachiere. Asta înseamnă că dacă nu aplici loțiunea tonică, toate celelalte produse sunt în zadar și nu își vor face efectul pentru că sunt respinse de piele.Concepția generală despre loțiunea tonică este că are în componență alcool, usucă tenul, în concluzie nu o folosim. Asta trebuie să înceteze! Într-adevăr, în urmă cu mulți ani, majoritatea tonerelor aveau alcool în componență, erau mult prea astingente și dure pentru piele. Însă industria de beauty evoluează, nu-i așa? Să ne folosim de inovațiile și îmbunătățirile pe care le aduce această evoluție și să ne îndreptăm privirile spre produsele care valorifică această evoluție.Nu spun că tonerele cu alcool nu mai există, însă piața s-a diversificat foarte mult, așa că ai de unde să alegi o loțiune tonică cu ingredientele potrivite, indiferent de buget.

❇️Când ar trebui să folosești loțiunea tonică. 

Probabil ai mai auzit regula celor 3 pași: demachiere, tonifiere, hidratare. Așadar, tonerul ar trebui aplicat după curățarea feței. Ar trebui folosit și dimineața, când cureți delicat fața, dar și în rutina de seară. După ce ai aplicat tonerul, poți continua rutina de îngrijire cu serumul, crema hidratantă și tot ce mai vrei tu să folosești.

❇️Cum trebuie aplicată

Cea mai eficientă metodă și în același timp cea mai delicată cu fața este aplicarea loțiunii tonice în palme și apoi tapotarea feței cu ele. Unele persoane preferă să îl aplice pe o dischetă și apoi să șteargă fața cu ea, însă dacă procedezi așa, trebuie să fii atentă să nu apeși prea tare sau să agresezi pielea. 

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME