+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

Înapoi la

Remodelare Corporală

sursa:https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=0ROPaI-4Sn4&feature=emb_logo

                                  

         

             ADIPOLIGHT  RF 

   Laserul care îți modelează silueta

 

    Adipolight + RF este un laser cu diodă de nivel scăzut, cu efect lipolitic, care este foarte eficient pentru problemele localizate de adipozitate. Este o tehnică unică care combină în aceeași ședință laserul lipolitic, radiofrecvența monopolară (radiolipoliza), mezoterapia virtuală și un cosmetic specific (emulsia Adipolight), care sporește și mai mult remodelarea figurii tale.

 

Spre deosebire de alte aparate de pe piață, Adipolight + RF funcționează nu numai prin utilizarea fotobiomodulării obținute cu fotolipoliza laserului lipolitic, ci folosește și radiofrecvența monopolară capacitivă, cu scopul de a produce căldură în piele și de a activa proteinele de șoc termic. 

 

Mezoterapia virtuală HPC permite principiilor active specifice (EMULSION ADIPOLIGHT) să pătrundă în citoplasma celulară, pentru a activa metabolismul grăsimilor în orice zonă a corpului unde există o acumulare de grăsimi și în toate tipurile de țesuturi, inclusiv în cele care prezintă semne. de flacciditate.

 

            TRATAMENTE

 

Adipolight RF poate fi aplicat pe toate zonele corpului unde există grăsime, cu sau fără flacciditate: brațe, coapse, coapse exterioare, abdomen .... pentru a reduce volumul, precum și pentru a lupta cu grăsimea localizată în zonele greu de tratat .

 

Tratament nedureros care stimulează metabolismul grăsimilor, fără incizii, ace, răni sau cicatrici și cu rezultate imediate și de lungă durată, vizibile încă din prima sesiune.

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME