+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

06 aprilie 2023

Îți regreți tatuajele? Descoperă îndepărtarea tatuajelor cu laserul PicoSure!

Tatuajele sunt o modalitate populară de a-ți exprima personalitatea și de a-ți adăuga unicitatea. Cu toate acestea, pot exista situații în care regreti tatuajul pe care l-ai făcut sau îți dorești să îl îndepărtezi din alte motive. Aproape 20% dintre persoanele cu tatuaje regretă decizia de a-și tatua corpul, fie pentru că nu mai corespund valorilor și stilului lor de viață, fie pentru că au experimentat probleme în carieră sau în relațiile lor.

Îndepărtarea tatuajelor a fost o provocare majoră în domeniul estetic până de curând. Tehnologiile anterioare pentru îndepărtarea tatuajelor puteau cauza cicatrici sau alte efecte secundare nedorite și nu erau eficiente în eliminarea tuturor tipurilor de tatuaje. Cu toate acestea, astăzi există o soluție eficientă și sigură - laserul PicoSure. Această tehnologie revoluționară elimină tatuajele într-un mod complet nou, cu o serie de beneficii pentru pacienți. În continuare, vom explora în detaliu cum funcționează laserul PicoSure și ce beneficii oferă pacienților care doresc să își îndepărteze tatuajele.

 

Pentru cine este potrivită procedura de îndepărtare a tatuajelor?

 

Procedura de îndepărtare a tatuajelor cu laser este o opțiune excelentă pentru cei care regretă tatuajele lor și nu mai doresc să le poarte. Poate fi o decizie dificilă să îți acoperi tatuajul cu haine sau machiaj, dar îndepărtarea cu laser poate elimina complet tatuajul, fără cicatrici vizibile. Procedura este sigură și eficientă, iar tehnologia modernă face ca procesul să fie mult mai rapid și mai confortabil decât în ​​trecut.

De-a lungul timpului, personalitatea și stilul de viață al unei persoane se pot schimba, ceea ce poate face ca tatuajele să nu mai fie relevante pentru ei. Poate fi o alegere bună să elimini un tatuaj care nu mai reflectă cine ești sau ce reprezinți. Îndepărtarea tatuajelor cu laser poate ajuta la eliminarea acestor tatuaje în mod sigur și eficient, astfel încât să te simți confortabil în propria ta piele.

Există momente importante în viața fiecărei persoane, cum ar fi nunți sau interviuri de angajare, când un tatuaj poate fi un obstacol. Îndepărtarea tatuajelor cu laser poate fi o soluție excelentă pentru a elimina tatuajul înainte de o astfel de ocazie, astfel încât să te simți mai încrezător și să ai mai multă încredere în tine. Procedura poate fi realizată în câteva ședințe, iar timpul de recuperare este scurt, astfel încât să poți fi pregătit în timp util pentru evenimentul important.


Tehnologia PicoSure


Tehnologia PicoSure utilizează energie laser în pulsuri ultra-scurte, în picosecunde (trilionimi de secundă), spre deosebire de alte lasere care utilizează pulsații nanosecunde. Această tehnologie oferă un avantaj major, deoarece energia nu se transformă în căldură, ci în energie mecanică, care sparge cerneala tatuajului în particule mici, ușor de eliminat de către sistemul imunitar. Astfel, pacienții pot beneficia de tratamente mai rapide, mai eficiente și mai confortabile.

Comparativ cu alte lasere de îndepărtare a tatuajelor, PicoSure se remarcă prin capacitatea sa de a trata toate culorile și tipurile de piele, fără a lăsa cicatrici sau alte semne inestetice. În plus, tehnologia PicoSure poate fi utilizată pentru tratamentul altor afecțiuni dermatologice, cum ar fi pigmentarea și ridurile fine.

Avantajele utilizării tehnologiei PicoSure includ rezultate mai rapide și mai bune într-un număr limitat de ședințe, disconfort minim pentru pacient, iar procedura este sigură și eficientă pentru orice tip de piele. Tehnologia PicoSure este considerată una dintre cele mai inovatoare și avansate tehnologii de îndepărtare a tatuajelor de pe piață, oferind pacienților o opțiune mai bună și mai sigură pentru a îndepărta tatuajele nedorite.

 

Ce trebuie să știi despre îndepărtarea tatuajelor cu laserul PicoSure?

 

Procedura de îndepărtare a tatuajelor cu laserul PicoSure este relativ simplă. Înainte de începerea tratamentului, medicul va efectua o evaluare a tatuajului pentru a determina numărul de ședințe necesare pentru îndepărtare. În timpul procedurii, un laser PicoSure este focalizat asupra tatuajului și emite pulsații ultra-scurte de lumină care sparg cerneala tatuajului în particule mici, ușor de eliminat de sistemul imunitar. În general, sunt necesare între 4 și 8 ședințe, efectuate la intervale de câteva săptămâni, pentru a obține rezultate optime.

În ceea ce privește senzațiile resimțite în timpul procedurii de îndepărtare a tatuajelor, pacienții pot simți o ușoară senzație de înțepătură sau furnicături, similare cu cele resimțite în timpul efectuării tatuajului. Pentru a reduce disconfortul, medicul poate aplica o cremă anestezică pe zona tratată înainte de procedură. După procedură, pacienții pot observa o decolorare a tatuajului și o ușoară roșeață în zona tratată.

Vindecarea după îndepărtarea tatuajului poate dura câteva săptămâni și necesită o îngrijire corespunzătoare a pielii. Este important să se păstreze zona hidratată și protejată de soare pentru a evita apariția cicatricilor. În general, pacienții pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după procedură, dar trebuie să evite exercițiile fizice intense și sănătoasele în primele câteva zile pentru a preveni apariția inflamației și a durerii.


Care este numărul de tratamente necesare pentru îndepărtarea tatuajelor?

 

Îndepărtarea tatuajelor cu laserul PicoSure este o procedură care necesită mai multe ședințe pentru a obține rezultate optime. Durata tratamentului depinde de mai mulți factori, inclusiv dimensiunea și complexitatea tatuajului, tipul de piele și culoarea cernelei. De obicei, majoritatea tatuajelor necesită între 4 și 8 tratamente, realizate la intervale de câteva săptămâni.

Factorii care influențează eficacitatea îndepărtării tatuajelor cu laser includ adâncimea și densitatea cernelei, precum și tipul de piele al persoanei. Tatuajele mai mari și mai colorate necesită de obicei mai multe tratamente decât cele mai mici sau cele cu mai puține culori. De asemenea, persoanele cu tenul mai închis sau mai bronzat pot avea nevoie de mai multe tratamente pentru a obține rezultatele dorite, deoarece laserul poate fi mai puțin eficient în îndepărtarea cernelei din pielea pigmentată.

În comparație cu alte lasere de îndepărtare a tatuajelor, PicoSure are un avantaj major în ceea ce privește numărul de tratamente necesare. Datorită tehnologiei picosecunde și a energiei mari de emisie, laserul PicoSure poate sparge cerneala în particule mult mai mici decât alte lasere, ceea ce face ca sistemul imunitar al corpului să poată elimina mai ușor cerneala. Acest lucru poate reduce numărul total de tratamente necesare pentru îndepărtarea tatuajelor, precum și timpul necesar pentru vindecare între tratamente.

 

În concluzie, îndepărtarea tatuajelor cu ajutorul tehnologiei PicoSure reprezintă o soluție eficientă și sigură pentru cei care doresc să scape de tatuajele de care nu mai sunt mulțumiți. Tehnologia picosecundă oferă o îndepărtare mai rapidă și mai completă a pigmentului din piele, în comparație cu alte lasere de îndepărtare a tatuajelor. Cu toate acestea, numărul de tratamente necesare poate varia în funcție de dimensiunea și culoarea tatuajului, precum și de tipul de piele al pacientului. Este important să discutați cu un specialist înainte de a începe procedura de îndepărtare a tatuajelor pentru a avea așteptări realiste și pentru a evita eventualele complicații.