Înapoi la Tratamente Faciale

Care sunt beneficiile tratamentului ?

 

Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS (sistemul musculoaponeurotic superficial)  si care creaza puncte de coagulare la distante egale, iar in aceste puncte fibrele de elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari. Rejuvenarea incepe imediat dupa sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament.

Este recomandat pentru pielea degradata din jurul ochilor, pentru ridurile perioculare, cele ale fruntii, zona nasogeniana, comisurile bucale, zona gatului, a decolteului si pentru refacerea ovalului fetei.

BENEFICII

 • Rezultatele sunt vizibile imediat dupa procedura;

 • Tonifiere si fermitate piele, stimulare colagen;

 • Tratamentul nu este dureros si nu necesita recuperare;

 • Ultrasunetele sunt inofensive pentru organism;

 • Indicat pentru toate tipurile de piele, in orice anotimp;

 • Stergerea sau imbunatatirea aspectului ridurilor periorbitale;

 • Tratamentul cicatricilor post-acneice si reducerea porilor;

 • Imbunatatirea aspectului ridurilor de expresie;

 • Cresterea elasticitatii pielii prin stimularea colagenului si elastinei;

 • Lifting neinvaziv pentru fata, gat si decolteu;

 • Conturarea faciala, redarea ovalului facial.

AVANTAJE UNICE

 • Tratament complet non-invaziv - rezultatele dureaza pana la 1 an;

 • Tratament flexibil (un singur tratament ofera rezultate instante).

Cum actioneaza tehnologia HIFU?

 

HIFU utilizeaza energia de sunet, care are proprietati unice ce ii permit sa ocoleasca suprafata pielii pentru a trata tesuturile in profunzime, fiind de neegalat de catre orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva.

HIFU stimuleaza prin ultrasunete productia de colagen in adancul pielii.

Liftingul facial reprezinta cea mai buna metoda de tratare a ridurilor cauzate de imbatranire. Pentru ca pielea si tesuturile moi isi pierd elasticitatea, apar ridurile profunde in jurul colturilor guriiobrajilor, fruntii sau pe gat si decolteu. Aceste probleme pot fi rezolvate cu tehnologii estetico medicale non-invazive care nu necesita interventii chirurgicale sau anestezii locale. Astfel tehnologiile bazate pe ultrasunete focusate (HIFU)  sau pe undele RF microfocusate, reusesc sa obtina rezultate de lifting instant fara bisturiu.

Tehnologia HIFU Face Lift  (Hight Intensity Focused Ultrasound) are la baza ultrasunetul focusat, folosit pentru regenerarea colagenului. Este un tratament “jumpstarts”, cunoscut sub numele de neocolageneza, care consolideaza colagenul existent si stimuleaza fibroblastele sa produca colagen nou pentru piele.

 

Este o inovatie in domeniul estetico-medical. Este ideal pentru tratamentele faciale si corporale. Trateaza excesul de piele imbatranita, elimina ridurile, defineste conturul fetei si imbunatateste aspectul pielii, oferind un efect de lifting instant fara bisturiu sau injectii.

 
Aparatul Hifu Facelift Pro

HIFU – High Intensity Focused Ultrasound

 

 

 foloseste o tehnologie avansata si eficienta de lifting facial nechirurgical cu ajutorul ultrasunetelor de frecventa joasa cuprinsa intre 4-10 MHz, dar cu nivele inalte de energie, care se propaga sub forma de vibratii la nivel celular.

 

Aceste vibratii celulare vor duce la producerea de caldura puternica, ce va stimula fibroblastii, celulele dermice care sintetizeaza colagenul, elastina si acidul hialuronic, dar va produce si denaturarea fibrelor de colagen, ce va stimula mecanismele de regenerare ale pielii si va creste si mai mult sinteza de colagen.

 

Este o procedura cu efect instant de lifting, dar si efect pe termen lung, rezultatul fiind mai accentuat la 3 si respectiv 6 luni.

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics