+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

FOLOSIM SOLUȚII PENTRU HIDRADERMABRAZIUNE CU REZULTATE IMEDIATE 

 

Soluțiile premium AQUACLEAN™ cu acțiune dublă, în primul rând asigură curățarea profundă și tratamentul pielii, iar pe de altă parte hrănesc tegumenul prin infuzie de vitamine și nutrienți. Formularea originală pe bază de AHA (acid lactic, acid malic, acid citric, acid glicolic), BHA (acid salicilic), acid hialuronic, vitamine și Portulaca Oleracea vă asigură rezultate vizibile chiar după primul tratament.

SOLUȚIA 1 (S1) – CURĂȚARE HIPOALERGENICĂ CU AHA 

  • formularea pe bază de AHA – acid lactic, acid malic, acid citric, acid glicolic

  • îndepărtează sebumul și reziduurile oxidate, adânc din țesut

  • prin pulverizarea soluției pe suprafața de tratament și utilizarea vacuumului pentru absorbția celulelor moarte se obține o curățare profundă

SOLUȚIA 2 (S2) – CURĂȚARE ZONA T CU BHA

  • formulare pe bază de BHA - acid salicilic

  • recomandat pentru tratamentul intens a zonelor afectate de comedoane sau acnee și reglarea producției de sebum

  • dizolvă celulele moarte, calmează tenul iritat

SOLUȚIA 3 (S3) – SUPLIMENTE HIDRATARE / NUTRIȚIE

  • formulare pe bază de acid hialuronic, urea, extract Portulaca Oleracea, vitamine, etc.

  • asigură hidratare profundă și suplimente nutritive tenului curățat 

SOLUȚIA 4 (S4) – DEZINFECȚIE ȘI CURĂȚARE

  • formulare pe bază de ethanol

  • soluția pentru dezinfectarea și curățarea întregul sistem

Înapoi la Tratamente Faciale

sursa :  www.youtube.com

        Aparatul de hydrodermabraziune este un echipament performant și ultramodern ce combină (simultan și într-un singur tratament facial) curățarea, exfolierea, extracția și hidratarea tenului. Rezultatele excepționale ale acestui tratamentului se observă chiar după prima ședință, prin:

  - curățarea profundă a porilor

  -îndepărtarea comedoanelor

- îndepărtarea paraziților dermali

  - reducerea dimensiunii porilor

  - îmbunatațirea texturii pielii

  - tonifierea și hidratarea tenului

 

     Hidrodermabraziunea utilizează proprietățile naturale de vindecare ale apei pure și beneficiile oxigenului pentru a exfolia cu ușurință pielea, lăsând-o hidratată și vizibil mai sănătoasă.

 

     Aparatul de hidradermabraziune reprezintă un sistem inovator de curățare și control a sanatații pielii, care funcționează în 3 pași esențiali pentru a dizolva impuritațile din ten și a trata cauzele apariției problemelor pielii. Totodată, furnizează  hidratare și nutriție tenului, având ca rezultat reducerea dimensiunii porilor și o piele mai curată și mai sănătoasă.

 

         

 

 

 

Cum acționează?

 

 Tratamentul de hidradermabraziune asigură o penetrare adâncă în tegument a soluțiilor care dizolvă cu succes reziduurile de sebum, celulele moarte, comedoanele sau micro-organismele, urmând ca vacuumul să le îndepărteze în siguranță prin orificiile special create, Dual Suction.

        Toate soluțiile tratamentului de hidradermabraziune, pe bază de diferiți acizi (acid lactic, acid salicilic,acid glicolic,acid citric,acid mandelic,etc) și vitamine  intra în contact cu pielea, aceste soluții fiind propulsate succesiv prin orificiul central al capetelor de tratament cu varf , dinspre centru, spre extremitați, sub forma de dispersie radială (vortex).

       Astfel, soluția răspândită prin mișcarea ''vortex'' asigură contactul cu pielea pentru o durată mare de timp, ceea ce înseamnă că soluția pătrunde mai adânc și mai rapid, oferind astfel un nivel superior de curățare a tenului și un rezultat maxim.

       În acest mod se obține un rezultat atât de exfoliere, cât și de microdermabraziune și de curățare a tenului în profunzime. Tratamentul este non-invaziv și non-iritant, dimpotrivă, la finalul ședinței, tenul devine foarte curat, luminos și hidratat!

 

   Pașii tratamentului

       AquaPeel : 

 

 

 

           

 

  Tratamentul facial de hidradermabraziune se realizează în cadrul centrului nostru, în 4 pași, cu soluții diferite:

     PAS 1: HIDRA-PEEL A  – soluțiile difuzate conțin AHA(acid glicolic, acid malic, acid tartaric, acid lactic sau acid citric) ce dizolvă conexiunile dintre keratinocitele epidermului din zonele obrajilor și pomeților, iar presiunea negativă(absorbția)va produce exfolierea superficiala a tegumentului.În această etapă se activează colagenul, consolidează nutriția și rezistența la oxidare. Timp 8-10 minute.

     PAS 2: HIDRA-PEEL B  – soluțiile conțin BHA(acid salicilic) sunt liposolubile și difuzate la nivelul Zonei T( frunte, nas și bărbie) penetrează și dizolvă sebumul, reziduurile obținute fiind absorbite. Această etapă este recomandată mai ales la persoanele cu tendința la acnee, puncte negre și realizează o curățare profundă. Timp 8-10 minute.

     PAS 3: HIDRA-DRAIN  – prin manevre specifice drenajului limfatic sunt stimulate circulația limfatică și sangvină; se obține un efect detoxifiant și o reducere a cearcănelor și pungilor de sub ochi. Se folosește ser fiziologic sau apa distilată. Timp 10-15 minute.

     PAS 4: HIDRA-NUTRITION -  nano-moleculele active( ex: acid hyaluronic, vitamine, peptide) din seruri vor fi infuzate în derm obținând efecte imediate: hidratare, fermitate, strălucire. Timp 8-10 minute.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

 

 

 

     Ce trateaza hidradermabraziunea?

 

 

   Tratamentul de hidradermabraziune este destinat tuturor tipurilor de ten. Este recomandat în special tenurilor mixte și grase, încărcate, asfixice, cu pori mari și congestionați, cu puncte negre, tenurilor acneice (înlătură Propionibacterium acnes - principala cauză de acnee vulgaris), pentru tratarea micro-organismelor (acarienii Demodex se hrănesc cu celulele descuamate ale pielii și cu substanța grasă secretată de glandele sebacee ale pielii). Totodată, hidradermabraziunea tratează ridurile fine, hiperpigmentațiile și petele datorate vârstei, rezultând o piele mai curată, un ten mai frumos și mai luminos, fară disconfort și fără timpi de recuperare.

 

 Contraindicații: femei însărcinate, leziuni și cicatrici cheloide, infecție pe zona tratată, pacemaker, piele foarte sensibilă, tumori, intervenții chirurgicale recente pe zona de tratament.

 

 ridurile fine. Protocolul de tratament se realizează în două etape, intercala and între acestea sistemul propriu Water-Clean. Pașii  A, B și C  folosesc  cocktail-uri de acizi (folic, lactic, mandelic, etc.) care ajută la dizolvarea conexiunilor de keratinocite, a excesului de sebum, extragerea comedoanelor superficiale, hidratarea tenului, reziduurile obținute fiind absorbite. Hidrodermabraziunea constituie un concept modern ce folosește dublu circuit simultan : difuziune și absorpție.

 

   OXY-BUBBLE +

                   EFECTUL BOHR

 

        O combinație revoluționară cu rezultate spectaculoase la nivelul pielii prin oxigenarea țesuturilor din interior spre exterior și o bună hidratare naturală. Capsula specială în contact cu gelurile ce conțin ingrediente active eliberează milioane de molecule de CO2 care explodează la nivelul pielii, inducând simultan efectul Bohr. În acel moment PH -ul tegumentului scade, iar circulația sangvina superficială este stimulată. Oxihemoglobina, transportul moleculelor de oxigen la nivel celular, eliberează oxigenul în țesuturile/celulele ''avariate'' și hipoxice.

 

    RADIOFREGVENȚĂ  2D/4D

 

         Acționează pe mai multe direcții : 

                   -căldura indusă de cei 2/4 poli stimulează fibroblaștii crescând sinteza de fibre proteice (colagen, elastină) pentru efectul de ''tightening'' și compactare.

                   - cei 2/4 poli de radiofrecvență induc un efect de scurtare al rețelei de fibre elastice deformate și alungite obținând un lifting facial instant

                   - un alt mecanism important al radiofrecvenței este termolipoliza selectivă,acest lucru făcând din radiofregvența 2D/4D singura terapie de slăbire volumetrică a conturului feței și a bărbiei duble.

 

             

             OXYSPRAY

 

         Este un dispozitiv prevăzut cu un recipient în care se introduc diverse seruri ce conțin ingrediente active (acid hialuronic, multivitamine, etc.) pentru a fi pulverizate vin la nivelul barierei epiderm – derm. Rezultatul constă într-o hidratare profundă a tenului și luminozitate facială.

 

   TEHNOLOGIA DUALĂ CRIO/ HEAT

 

         Îmbină temperaturi la două extreme: minim 0 °C și maxim  45 ° C pentru închiderea și deschiderea porilor, pentru tonifierea pereților vasculari (vaso-constricție / vasodilatație), pentru un ușor lifting facial, pentru cal mare și decongestionare . 

 

      ULTRASUNETE       

                 SMALL/LARGE

 

          Unde acustice cu triplă acțiune: mecanică (vibrații), chimică (sonoforeză) și fizică ( efect Joule) infuzează ingredientele active ale serurilor/ gelurilor în DERM pentru a obține o bună hidratare a țesuturilor.

 

          

 Beneficiile tratamentulu : 

 

             Este un tratament complex care înglobează mai multe tehnici pentru a curăța tenul în profunzime oferindu-i un efect anti-aging. 

 

Hidrodermabraziunea:

        - tratează acneea

        - elimină punctele negre

        - reduce porii dilatați

        - reduce liniile fine și ridurile 

        - curăță pielea în profunzime 

        - tratează hiperpigmentarea

        - îmbunătățește fermitatea și     

           elasticitatea pielii

        - elimină cearcănele și pungile de sub    

           ochi 

        - îmbunătățește circulația limfatică

        - vindecă pielea traumatizată

        - accelerează absorția ingredientelor    

           active în straturile profunde ale pielii.

 

   Protocolul simplu de tratament include : curățare, tonifiere, tratamentul propriu zis de Aqua Peel cu toți cei 4 pași , mască revitalizantă și calmantă, cremă de final cu SPF.

       

 

  Protocolul complex de tratament include : curățare, tonifiere, tratamentul propriu-zis de Aqua Peel cu toți cei 4 pași, Oxy-Bubble (efectul bohr) sau Oxyspray, radiofregvență 2D/4D , introducerea unui cocktail de ingrediente active cu ajutorul ultrasunetelor, cremă de final cu SPF.

       AQUA  PEEL


    Aqua peeling-ul este o inovație non-invazivă care înlocuiește tratamentele clasice și realizează un protocol complet : curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Terapia se adresează tuturor tipurilor de ten și are multiple rezultate, vizibile instant: reduce porii dilatați, elimină acneea și punctele negre, diminuează

 6 terapii unice -

          un tratament versatil

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME