+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

14 iunie 2023

Gene lungi și sprâncene perfect conturate: Beneficiile uimitoare ale laminării!

Genele și sprâncenele joacă un rol semnificativ în definirea aspectului facial. Acestea au capacitatea de a evidenția ochii, de a contura forma feței și de a conferi expresivitate privirii. Un aspect bine îngrijit al genelor și sprâncenelor poate adăuga eleganță și strălucire întregului chip, transformându-l instantaneu. Înțelegerea importanței acestor elemente și căutarea soluțiilor adecvate pentru a le pune în valoare sunt aspecte esențiale pentru oricine își dorește să obțină un aspect facial armonios și atrăgător.

Laminarea genelor și a sprâncenelor este o procedură inovatoare care oferă o soluție excelentă pentru obținerea unor gene și sprâncene perfect definite și îngrijite. Această tehnică implică aplicarea unui tratament special care ajută la redresarea, pigmentarea și protejarea firelor de gene și sprâncenelor naturale. Prin laminare, se obține un efect de alungire, volum și curbare a genelor, precum și o disciplinare și conturare a sprâncenelor, contribuind astfel la crearea unui aspect expresiv și atrăgător.

 

Ce este laminarea genelor și a sprâncenelor?

 

Laminarea genelor este un proces inovator care implică aplicarea unui tratament special pe genele naturale pentru a le redresa, da volum și a le proteja. Acest tratament constă în aplicarea unei soluții speciale și fixarea genelor cu ajutorul unui balsam de lifting. Prin laminare, genele devin mai lungi, mai voluminoase și obțin o curbare frumoasă, contribuind la obținerea unui aspect natural și expresiv.

Procesul de laminare a sprâncenelor implică aplicarea unui produs special pe firele de sprâncene pentru a le disciplina și a le da forma dorită. În timpul procedurii, se utilizează un gel sau cremă specială care ajută la fixarea și conturarea sprâncenelor. Această tehnică permite obținerea unor sprâncene bine definite, simetrice și îngrijite, accentuând astfel expresivitatea și frumusețea întregului chip.

Laminarea genelor și a sprâncenelor se diferențiază de alte proceduri populare, cum ar fi extensiile de gene sau tatuarea sprâncenelor, prin faptul că nu implică adăugarea de materiale suplimentare sau pigmentare permanentă. Laminarea se concentrează pe tratarea și îngrijirea firelor de gene și sprâncene naturale, redându-le aspectul maxim de volum, curbare și definire. Aceasta oferă o alternativă mai ușoară și mai puțin invazivă pentru cei care doresc să obțină un aspect îngrijit și expresiv al genelor și sprâncenelor fără a recurge la extensii sau tatuaje permanente.

 

Beneficiile laminării genelor și a sprâncenelor

 

Gene și sprâncene mai lungi, voluminoase și curbate: Laminarea genelor și a sprâncenelor oferă o transformare dramatică a aspectului, permitând obținerea unor gene și sprâncene mai lungi, mai voluminoase și cu o curbare frumoasă. Această procedură poate crea iluzia genelor false, fără a fi nevoie de aplicarea extensiilor sau a altor produse cosmetice. Rezultatul este un aspect expresiv și atrăgător al ochilor și al întregului chip.

Protecție și regenerare a genelor: Tratamentul de laminare a genelor și a sprâncenelor conține substanțe nutritive și vitamine benefice, care contribuie la întărirea și îmbunătățirea sănătății genelor naturale. Aceste ingrediente speciale protejează firele de gene de factorii de mediu dăunători și ajută la regenerarea structurii deteriorate a genelor. Astfel, laminarea nu doar îmbunătățește aspectul estetic, ci și promovează sănătatea și vitalitatea genelor.

Reducerea necesității machiajului: Unul dintre avantajele importante ale laminării genelor și a sprâncenelor este că elimină nevoia de aplicare zilnică a produselor cosmetice, cum ar fi mascara sau produsele de umplere a sprâncenelor. După laminare, genele și sprâncenele devin mai definite și mai expresive, astfel încât nu mai este nevoie de machiaj intensiv pentru a le evidenția. Aceasta aduce un confort sporit în rutina zilnică și economisește timp prețios, menținând totuși un aspect îngrijit și atrăgător al genelor și sprâncenelor.

 

Etapele procedurii de laminare a genelor și a sprâncenelor

 

Consultația inițială: Înainte de a începe procedura de laminare a genelor și a sprâncenelor, este importantă o consultație inițială. În această etapă, specialistul evaluază forma și structura genelor și sprâncenelor clientului, discută despre așteptările și dorințele acestuia și oferă recomandări personalizate. Este momentul ideal pentru a clarifica întrebări și pentru a obține o înțelegere comună asupra rezultatului final dorit.

Aplicarea tratamentului de laminare: Procesul de laminare propriu-zis implică mai multe etape detaliate. În primul rând, genele sunt fixate cu ajutorul unor soluții speciale și paduri de silicon pentru a le redresa și a le oferi volum. Apoi, se aplică substanțe nutritive și vitamine, care hrănesc și protejează genele. Pentru sprâncene, se folosește un produs special pentru a disciplina și a da forma dorită. Această etapă necesită pricepere și atenție la detalii pentru a obține rezultatele optime și pentru a asigura confortul clienților.

Îngrijirea post-tratament: După finalizarea procedurii de laminare, se oferă instrucțiuni specifice pentru îngrijirea genelor și sprâncenelor. Este important ca clientul să evite expunerea la apă timp de cel puțin 24 de ore și să evite aplicarea de machiaj pe zona tratată. De asemenea, se pot oferi recomandări suplimentare, cum ar fi utilizarea unor produse speciale pentru întreținerea genelor și sprâncenelor. Aceste măsuri de îngrijire post-tratament ajută la menținerea rezultatelor pe termen lung și asigură o recuperare corespunzătoare a genelor și sprâncenelor.

 

Rezultatele și întreținerea laminării genelor și a sprâncenelor

 

Durata efectului laminării: Rezultatele laminării genelor și a sprâncenelor pot varia în funcție de fiecare individ, dar de obicei acestea durează între 4 și 8 săptămâni. Treptat, efectul se estompează pe măsură ce genele și sprâncenele naturale cresc și se înlocuiesc. Este important de menționat că ritmul de creștere al genelor și sprâncenelor poate varia de la persoană la persoană, ceea ce poate influența și durata rezultatelor laminării.

Întreținerea rezultatelor: Pentru a menține aspectul laminat al genelor și sprâncenelor și pentru a prelungi durata rezultatelor, este esențială o îngrijire corespunzătoare. Aceasta include utilizarea produselor de demachiere delicate și evitarea frecventă a expunerii prelungite la soare sau la băi calde, care pot afecta rezistența produselor utilizate în timpul laminării. De asemenea, se recomandă evitarea frecventării saunelor sau a piscinelor cu clor, deoarece acestea pot influența durabilitatea efectului laminării.

Rândul următor de laminare: Pentru a menține aspectul laminat al genelor și sprâncenelor, procedura de laminare poate fi repetată odată ce efectul inițial se estompează complet. Intervalul recomandat pentru următoarea laminare variază, dar de obicei se situează între 6 și 8 săptămâni. Este important să discutați cu un specialist în laminare pentru a stabili momentul potrivit pentru a repeta procedura și pentru a obține rezultatele dorite pe termen lung.

 

Laminarea genelor și a sprâncenelor reprezintă o soluție inovatoare și eficientă pentru obținerea unui aspect îngrijit și expresiv al privirii. Această procedură oferă numeroase beneficii, cum ar fi gene și sprâncene mai lungi, voluminoase și curbate, protecție și regenerare a genelor naturale, precum și reducerea necesității machiajului zilnic. Etapele procedurii sunt bine definite și includ consultarea inițială, aplicarea tratamentului și îngrijirea post-tratament. Durata efectului laminării poate varia, iar întreținerea adecvată a rezultatelor este esențială pentru prelungirea duratei acestora. Repetarea procedurii de laminare la intervale corespunzătoare va permite menținerea aspectului dorit pe termen lung.