Preț Pachete Extreme Lifting :

 

Pachet 1 :  

 1 Hifu Facelift + 14 CaciSynergy                                                      3200 ron

Pachet 2 :  

 1 Hifu Facelift + 14 CaciSynergy + Hidroderma Complex           3400 ron

Pachet 3 :

  2 Hifu Facelift + 20 CaciSynergy                                                    5000 ron

 

Înapoi la

Pagina Principală

Extreme Lifting - un tratament non-invaziv, care tratează și încetinește procesul de îmbătrânire    

 

 

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul uman trece printr-un număr de schimbări influențate deopotrivă de factori interni și externi lui. Este vorba despre un parcurs de îmbătrânire biologică, firească, naturală. 

 

Acest proces de transformare își manifestă efectele atât la interior, cât și la exterior, lăsând urme vizibile.

Unul dintre cele mai vizibil afectate organe este pielea. Cu trecerea timpului, toate funcțiile pielii încetinesc, începând cu exfolierea pielii (regenerarea celulară), continuând cu producția de colagen, elastină și acid hialuronic, la fel și elasticitatea naturală a pielii. Toate acestea duc la formarea de șanțuri, cute sau pliuri, cunoscute în general sub denumirea de riduri, sau efectul de “față căzută”.

 

Cauzele apariției semnelor de îmbătrânire sunt diverse, controlabile și necontrolabile. 

Printre cele mai frecvente cauze, se numără înaintarea propriu-zisă în vârstă, expresiile faciale, expunerea la radiații ultra-violete (soarele), diverse vicii precum fumatul și alcoolul.

 

Cercetările științifice din domeniul estetic, susținute de progresul tehnologic, au conceput o serie de soluții pentru întârzierea apariției semnelor de îmbătrânire, care au la bază fie prevenția, fie tratarea acestora.

 

 

New Era Cosmetics vă prezintă un astfel de tratament, care poate fi efectuat atât pentru a preveni cât și pentru a trata și încetini procesul de îmbătrânire: 

 

“ EXTREME LIFTING “  - este o combinație sinergică între 2 tehnologii, care țintesc liftingul facial, însă prin tehnici și metode diferite : CaciSynergy & Hifu Facelift. 

Aceste doua tratamente sunt complementare și lucrează in sinergie, rezultatul fiind un aspect mai tânăr și liftat, cu un ten hidratat si luminos ! Înlătura cu succes aspectul de “față căzută” și obosită :

 

  • CaciSynergy - este un tratament non-invaziv pe bază de microcurenți, ce efectuează liftingul musculaturii faciale, care odată cu trecerea timpului își pierde calitățile, oferind aspectul de “față lăsată”. 

 

  • Hifu Facelift - este un tratament pe bază de ultrasunete intens focusate - atinge toate straturile pielii ( hipoderm-derm-epiderm) și tratează pielea flască, stimulând tonifierea pielii ( prin producția de colagen și elastină), diminuarea ridurilor, sculptarea facială și lifting la nivelul pielii. 

 

 Aceste tratamente funcționează extrem de bine efectuate separat, însă împreună sunt... SINERGIA PERFECTĂ

 

 PROGRAMUL >Extreme Lifting< este compus din  1 ședință Hifu Facelift + 14 sedințe CaciSynergy și se desfășoară pe parcursul a 8 săptămâni. 

Recomandarea noastră este de a începe cu o curățare facială în prealabil, deoarece un ten curat răspunde mult mai bine la orice tratament. ( Hidroderma Complex ). Acest pas este opțional.

 

Te așteptăm la New Era Cosmetics, pentru a alcătui împreună, un plan de tratament personalizat în funcție de necesitățile tenului tău! 

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics