Înapoi la Remodelare Corporala

Sursa: www.youtube.com

Creștere musculară  și reducerea stratului de grăsime cu ajutorul tehnologiei HI-EMT. 

 

Tesla- EmSlim - folosește o tehnologie de untima generație HI-EMT, care prin stimularea neuromusculara, creează contracții musculare puternice, într-un mod mai eficient decât este posibil prin antrenamentul fizic, oferind un tonus muscular superior și un metabolism îmbunătățit al grăsimilor.  De asemenea, subtiază țesutul adipos prin aplicarea energiei RF (Radiofregventa ).  Aceste rezultate sunt susținute de studii clinice, care arată micsorarea stratului de grăsime, precum și mușchii definiți și sculptați în urma unei serii de minim 10 tratamente.

 

 Cum funcționează EmSlim ?

 EmSlim folosește energia HI-EMT non-invazivă care produce o serie de contracții musculare în timpul tratamentului.  Acestea stimulează musculatura într-un mod mult mai puternic decât ceea ce puteți obține printr-un antrenament de forță.

 

Intr-un singur tratament (30 minute/zona)  se efectuează aproximativ 20.000 de contracții musculare .  Aceste contracții musculare duc la creșterea  masei musculare (creșterea tonusului și a definiției musculare), precum și la îmbunătățirea metabolismului grăsimilor prin lipoliză sau distrugerea celulelor adipoase.

 

 EmSlim arde grăsimea și tonifică mușchii în regiunile vizate, fără durere sau timp de refacere (decat o posibila febra musculară). 

 

Bineînțeles că acest tratament nu înlocuiește sportul, pe care va încurajăm sa-l desfășurati in continuare, deoarece acesta antrenează toti muschii organismului, nu doar cei vizați in tratamentele cu EmSlim și este secretul unei vieți lungi și calitative. 

 

Ce rezultate se obtin dupa ședințele EmSlim? 

 

 EmSlim oferă, în medie, o reducere a stratului grăsimii cu 30,8%.  Mușchii sunt mai tonifiați, mai puternici și mai bine definiți.

 EmSlim oferă în medie, o creștere a mușchilor cu 25%.

 În plus, îmbunătățește diastaza recta (separarea mușchilor abdominali,apare in general după o sarcina), în medie cu 19%.

 

 De câte tratamente EmSlim sunt necesare?

 

Acest lucru variază de la pacient la pacient, dar de obicei, se recomandă o serie de 8-10 tratamente.  Unii pacienți ar putea avea nevoie de tratamente suplimentare, dar acest lucru va fi stabilit de specialist.  Tratamentele durează 30 de minute și se efectuează de 2 sau 3 ori pe săptămână.

 

 In funcție de necesitatea fiecărui client, dupa efectuarea celor 10 ședințe cu o frecventă de 2-3 ori pe săptămâna, este recomandat o alta serie de 8 ședințe, cu o frecventă mai scăzută : un tratament / săptămâna timp de 4 săptămâni, iar ultimele 4 tratamente, cu o fregventa de 1 tratament la 2 săptămâni distanță pentru a menține și accentua rezultatele obținute in ședințele inițiale. Ulterior acestor tratamente, menținerea rezultatelor se face prin efectuarea unui tratament la fiecare 2 luni. 

 

 Cine este un candidat bun pentru EmSlim ?

 

 Persoanele care doresc mai multă definiție a abdomenului, gambelor, feselor, brațelor sau coapselor sunt candidații ideali pentru EmSlim. Este potrivit pentru cei care fac deja sport, dar pur și simplu nu pot obține rezultatele dorite, sau nu sunt multumiți de rezultatele obținute și vor sa facă ceva in plus pentru asta. 

 

 Este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să îndepărteze excesul de grăsime fără o procedură invazivă, cu mențiunea ca stratul de grăsime sa nu fie unul mare. În plus, EmSlim este o soluție eficientă pentru femeile care au avut diastază recta (separarea mușchilor abdominali) ca urmare a sarcinii.

 

 Candidații buni pentru EmSlim sunt deja activi fizic și respectă o dietă și un stil de viață sănătos !!

 

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME

+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics