HOME

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

                 Echipa Noastra
            

             Fie că doriți să evitați îmbătrânirea prematură și să vă mențineți chipul tânăr mulți ani de acum încolo, sau aveți un obiectiv de atins ( un ten mai curat, tonifiat si întinerit ) New Era Cosmetics vă întâmpină cu o gama largă de servicii dermato-cosmetice, care vă ajută să obțieneți rezultatele dorite! 
             Efectuăm tratamente faciale și corporale, folosind aparate și tehnologii de ultimă generație,  care nu doar promit rezultate, le și produc! 
             Cine nu și-ar dori să rămână tânăr mereu?!? Noi nu putem face asta, nu putem opri timpul ! Dar ceea ce putem face este să întârziem apariția semnelor de îmbătrânire, care apar odată cu trecerea acestuia.
             Bine-nțeles că este nevoie de consegvență, dacă vă doriți rezultate bune, dar asta nu este o noutate. Din orice unghi ai privi, oricare ar fi contextul, consegvența aduce rezultate iar acest domeniu nu se abate de la regulă!
             Prima vizita în centrul nostru cosmetic se va derula astfel:  vom încerca sa vă cunoastem mai bine completând împreună o ''fisă a clientului'' și efectuând o scanare/analiză a tenului dumneavoastră, cu Observ 520' ( aparat destinat analizarii și scanării tenului). Vom discuta despre starea actuala a tenului, despre rezultatele pe care ați dori să le obțineți și în funcție de asta,  vom creea un plan de tratament, care să vă aducă rezultatele sperate!
             De asemenea, dorim să vă împărtăsim informații prețioase despre îngrijirea tenului acasă.Dorim să vă ajutăm să înțelegeți importanța unei rutine zilnice în obținerea unui ten sănătos, cu un aspect mai tânăr! Rezultatele la care sperați, sunt obținute mult mai repede, doar dacă, alături de tratamentele efectuate de un profesionist, includeți și o rutină zilnică de îngrijire! O puteți face!! Noi vă îndrumăm pasii. Pentru că vă vrem frumoase și fericite!!  
                                   Pe curând ... 🙋🏻‍♀️     

                                          
                 
                                                        
                               New Era Cosmetics 

  

Cosmetolog / Estetician

Nașca Raluca Ana

Trufașu Ramona Cecilia

CEO / Estetician

Cosmetolog / Estetician

Tușinean Anamaria

@2020 by New Era Cosmetics

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

Contact

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

+40 758478147

+40 770603012