Cosmetolog / Cosmetician

Sarca Bianca 

+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

logo

Ignacz Anamaria

Cosmetolog / Cosmetician

Trufașu Ramona Cecilia

CEO / Cosmetician 

Nașca Raluca Ana

Cosmetician / Tehnician Laser

      ''Cine este concutența voastră?''

              -'' Nu am nici cea mai vagă idee! '' 

       ''Cu ce sunteți mai bune decât ei?''
              - ''Nu consider neaparat ca suntem mai bune!''
        ''Ei bine, atunci de ce ar trebui să apelez la serviciile dumneavoastră ?''
                    
              -'' Pentru că mă încăpățânez să cred că procesul de îmbatrânire poate fi încetinit și îmi doresc din suflet să reușesc să fac asta pentru mine și pentru oricine își dorește așa ceva. Pentru că azi facem lucrurile mai bine decât le făceam acum 6 luni, iar peste 6 luni le vom face mult mai bine decât le facem azi. Evoluția și perfecționarea profesională este totul...
Pentru că scopul nostru este să oferim rezultate bune cu orice preț și ne dorim ca experiența la New Era Cosmetics să fie una plăcută pentru clienții noștri.
                   Suntem mai bune decât competitorii noștri? În cazul în care crezi în ceea ce credem și   noi și ești convinsă că serviciile noastre te pot ajuta, atunci suntem mai bune. În cazul în care nu ai aceleași convingeri si nu crezi că serviciile nostre te pot ajuta, atunci nu suntem mai bune. 
                     Scopul nostru este să găsim cea mai bună soluție pentru problemele tale și să reușim livrarea rezultatelor, astfel încât, atât tu cât și noi să rămânem mulțumite. Nu suntem interesate să vindem un serviciu de dragul câștigului, în urma căruia tu să nu ai nici un beneficiu.
                      Ca să reușim asta, alegem cele mai bune produse profesionale și cele mai bune tehnologii, le testăm și abea după ce suntem convinse că funcționează, le punem în serviciul clienților noștri. Recomandăm mereu acele tratamente a căror rezultat știm că rezolvă problema pentru care ai apelat la serviciile noastre și facem tot ce ține de noi pentru a oferii rezultate reale, însă nu promitem niciodată să facem mai mult decât ceea ce putem face.
                       Acesta este modul în care vedem noi lucrurile și acesta este motivul pentru care ar trebui să alegi serviciile noastre.''
                                     
                                                                CEO
                                               Trufasu Ramona Cecilia    
                         ''Fie că doriți să evitați îmbătrânirea prematură și să vă mențineți chipul tânăr mulți ani de acum încolo, sau aveți un obiectiv de atins ( un ten mai curat, tonifiat si întinerit ) New Era Cosmetics vă întâmpină cu o gama largă de servicii dermato-cosmetice, care vă ajută să obțieneți rezultatele dorite! 
             Efectuăm tratamente faciale și corporale, folosind aparate și tehnologii de ultimă generație,  care nu doar promit rezultate, le și produc! 
             Cine nu și-ar dori să rămână tânăr mereu?!? Noi nu putem face asta, nu putem opri timpul ! Dar ceea ce putem face este să întârziem apariția semnelor de îmbătrânire, care apar odată cu trecerea acestuia.
             Bine-nțeles că este nevoie de consegvență, dacă vă doriți rezultate bune, dar asta nu este o noutate. Din orice unghi ai privi, oricare ar fi contextul, consegvența aduce rezultate iar acest domeniu nu se abate de la regulă!
             Prima vizita în centrul nostru cosmetic se va derula astfel:  vom încerca sa vă cunoastem mai bine completând împreună o ''fisă a clientului'' și efectuând o scanare/analiză a tenului dumneavoastră, cu Observ 520' ( aparat destinat analizarii și scanării tenului). Vom discuta despre starea actuala a tenului, despre rezultatele pe care ați dori să le obțineți și în funcție de asta,  vom creea un plan de tratament, care să vă aducă rezultate!
             De asemenea, dorim să vă împărtășim informații prețioase despre îngrijirea tenului acasă. Dorim să vă ajutăm să înțelegeți importanța unei rutine zilnice în obținerea unui ten sănătos, cu un aspect mai tânăr! Rezultatele la care sperați, sunt obținute mult mai repede, doar dacă, alături de tratamentele efectuate de un profesionist, includeți și o rutină zilnică de îngrijire! O puteți face!! Noi vă îndrumăm pasii. Pentru că vă vrem frumoase și fericite!!  
                                   Pe curând ... 🙋🏻‍♀️     

                                          
                                     Echipa New Era Cosmetics'' 

  

                 Echipa Noastra

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME