HOME

 

 New Era Cosmetics

Curățarea tenului este probabil cea mai importantă acțiune de peste zi, mai ales acum când gradul de poluare din orașe este în continuă creștere. Tenul este oglinda fiecăruia dintre noi, iar poluanții pot conduce la apariția iritațiilor, a eczemelor și a altor afecțiuni eruptive.

Prin curățarea tenului sunt îndepărtate celulele epiteliale moarte de pe suprafața pielii, și odată cu acestea, praful și impuritațile care conduc la dilatarea porilor. Impuritațile din armosfera blochează porii, și astfel glandele sebacee de la suprafața pielii își intensifica activitatea pentru a lupta împotriva infecțiilor și a agenților toxici, deci, prin urmare, se măresc.

Tenul trebuie curățat de 2 ori pe zi, dimineața și seara. Iar pentru ca aceasta rutină să se desfasoare în siguranța vor fi utilizate produse pentru curațare speciale pentru fiecare tip de piele. Atenție însă : se creeaza adesea o confuzie între demachiere și curățare! Sunt două lucruri diferite! Demachierea se face înainte de curățare! 

Oferind o atenție sporită curățării tenului, acesta își va îmbunătăți aspectul considerabil! Iar noi ne dorim asta, nu e asa?!? Toner-ul este de asemenea important deoarece reface ph-ul pielii, care a fost dezechilibrat de apa folosită în procesul de curațare! 

Pentru o curațare profesională acasă, există pe piață o mulțime de device-uri care te ajută să îți cureți tenul în profunzime! Recomand folosirea lor, cu o mențiune: să nu fie prea abrazive! Dorim curățarea tenului, nu iritarea și rănirea acestuia!! Ați putea folosi o perie rotativă, însă recomandarea mea ar fi un capat rotativ din silicon, cum ar fi Ageloc Lumispa! Este foarte blând cu tenul dumneavoastră,dar în același timp efectuează o curațare profundă și foarte benefică! Indiferent care ar fi alegerea dumneavoastră, vă recomand să oferiți atenție curățării tenului, daca vă doriți un aspect frumos al acestuia, pori micșorați și riduri mai puține. 

Înapoi la Blog

@2020 by New Era Cosmetics

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

Contact

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

   Telefon /

  WhatsApp :        

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

Nu ezita să ne trimiți un gând!

+40 758478147

+40 770603012