+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

Înapoi la Blog

 

Pe când agenții de super hidratare din cremele de noapte sunt mai ales de tip ocluziv. Sunt uleiuri extrase din plante, lanolină, lipide care sunt similare are celor din piele și vitamine lipofile.

Prin urmare, cremele de noapte nu pot fi folosite pe parcursul zilei datorită faptului că sunt fotosensibilizante iar structura lor uleioasă ar fi ca un magnet pentru praf și impuritățile la care ne expunem pe parcursul zilei. Mai mult decât atât, o cremă de noapte, având o structură mai uleioasă, nu poate fi folosită ca baza de machiaj.

Așadar, dragele mele, ambele creme sunt extrem de importante, pentru că vin în completarea nevoilor tenului nostru. Dar cel mai important, folosite altfel decat este indicat, fac mai mult rau tenului. ‼️

Know-how🔺 Crema de zi sau crema de noapte ?!?

 

Dacă am o cremă de zi de calitate, mai am nevoie și de cremă de noapte? Care din cele două sunt mai importante?

Răspunsul meu la această întrebare este: amândouă sunt indispensabile și foarte importante!Haideți să vedem de ce:

Ambele creme au fost create pentru momente diferite ale zilei și ca atare au compoziție și scopuri foarte diferite. Asemeni cremelor, tenul nostru are o funcție pe timpul zilei și o alta pe timpul nopții. Si anume:In timpul zilei, pielea noastră are în principal scop de protecție și ca atare secretă mai mult sebum. În timp ce, pe parcursul nopții, rolul său principal este de reînnoire celulară. De asemenea, pe timpul nopții, are loc o vasodilatație accentuată, care mărește fluxul trans-epidermal de apă, ceea ce duce la o deshidratare accentuată!

Prin urmare, crema de zi și crema de noapte, care au fost create pentru momente diferite, vor veni în completarea rolului pielii și de asemenea îi vor corecta neajunsurile!

Crema de zi are în principal în rol de protecție, iar crema de noapte are rol de super hidratare și în același timp de a sprijini reînnoirea celulară.Crema de zi este în general fluidă, non grasă, cu structură ușoară, făcută astfel încât să poată fi folosită și ca bază de machiaj. Este bogată în antioxidanți pentru a neutraliza radicalii liberi (în special cei care provin în urma acțiunii radiațiilor ultraviolete) și mai ales au factor de protecție solară.

Cremele de noapte sunt cu o structură mai untoasă, sunt bogate în emolienti, în ingrediente de tip retinol și acizi de fructe care stimulează reînnoirea celulară. Însă acesti ingredienți care sprijină reînnoirea celulară, sunt în același timp și fotosensibilizanti, astfel încât, în cremele de zi nu pot fi folositi decât în concentrații foarte mici.

Agenții de hidratare care sunt folositi în cremele de zi, sunt de tip umectant. Atrag și rețin apa și sunt reprezentate de acidul hialuronic, peptide de colagen și elastină, matrice hidrofilă de ovăz, extract de aloe vera și cactus.

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME