HOME

 

 New Era Cosmetics

Know-how­čö║ Crema de zi sau crema de noapte ?!?

 

Dacă am o cremă de zi de calitate, mai am nevoie și de cremă de noapte? Care din cele două sunt mai importante?

R─âspunsul meu la aceast─â ├«ntrebare este: am├óndou─â sunt indispensabile ╚Öi foarte importante!Haide╚Ťi s─â vedem de ce:

Ambele creme au fost create pentru momente diferite ale zilei ╚Öi ca atare au compozi╚Ťie ╚Öi scopuri foarte diferite. Asemeni cremelor, tenul nostru are o func╚Ťie pe timpul zilei ╚Öi o alta pe timpul nop╚Ťii. Si anume:In timpul zilei, pielea noastr─â are ├«n principal scop de protec╚Ťie ╚Öi ca atare secret─â mai mult sebum. ├Än timp ce, pe parcursul nop╚Ťii, rolul s─âu principal este de re├«nnoire celular─â. De asemenea, pe timpul nop╚Ťii, are loc o vasodilata╚Ťie accentuat─â, care m─âre╚Öte fluxul trans-epidermal de ap─â, ceea ce duce la o deshidratare accentuat─â!

Prin urmare, crema de zi și crema de noapte, care au fost create pentru momente diferite, vor veni în completarea rolului pielii și de asemenea îi vor corecta neajunsurile!

Crema de zi are ├«n principal ├«n rol de protec╚Ťie, iar crema de noapte are rol de super hidratare ╚Öi ├«n acela╚Öi timp de a sprijini re├«nnoirea celular─â.Crema de zi este ├«n general fluid─â, non gras─â, cu structur─â u╚Öoar─â, f─âcut─â astfel ├«nc├ót s─â poat─â fi folosit─â ╚Öi ca baz─â de machiaj. Este bogat─â ├«n antioxidan╚Ťi pentru a neutraliza radicalii liberi (├«n special cei care provin ├«n urma ac╚Ťiunii radia╚Ťiilor ultraviolete) ╚Öi mai ales au factor de protec╚Ťie solar─â.

Cremele de noapte sunt cu o structur─â mai untoas─â, sunt bogate ├«n emolienti, ├«n ingrediente de tip retinol ╚Öi acizi de fructe care stimuleaz─â re├«nnoirea celular─â. ├Äns─â acesti ingredien╚Ťi care sprijin─â re├«nnoirea celular─â, sunt ├«n acela╚Öi timp ╚Öi fotosensibilizanti, astfel ├«nc├ót, ├«n cremele de zi nu pot fi folositi dec├ót ├«n concentra╚Ťii foarte mici.

Agen╚Ťii de hidratare care sunt folositi ├«n cremele de zi, sunt de tip umectant. Atrag ╚Öi re╚Ťin apa ╚Öi sunt reprezentate de acidul hialuronic, peptide de colagen ╚Öi elastin─â, matrice hidrofil─â de ov─âz, extract de aloe vera ╚Öi cactus.

 

Pe c├ónd agen╚Ťii de super hidratare din cremele de noapte sunt mai ales de tip ocluziv. Sunt uleiuri extrase din plante, lanolin─â, lipide care sunt similare are celor din piele ╚Öi vitamine lipofile.

Prin urmare, cremele de noapte nu pot fi folosite pe parcursul zilei datorit─â faptului c─â sunt fotosensibilizante iar structura lor uleioas─â ar fi ca un magnet pentru praf ╚Öi impurit─â╚Ťile la care ne expunem pe parcursul zilei. Mai mult dec├ót at├ót, o crem─â de noapte, av├ónd o structur─â mai uleioas─â, nu poate fi folosit─â ca baza de machiaj.

A╚Öadar, dragele mele, ambele creme sunt extrem de importante, pentru c─â vin ├«n completarea nevoilor tenului nostru. Dar cel mai important, folosite altfel decat este indicat, fac mai mult rau tenului. ÔÇ╝´ŞĆ

Înapoi la Blog

@2020 by New Era Cosmetics

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

Contact

 Date de contact

 

 Str. C├ómpului  nr. 6 , T├órgu Mure╚Ö 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

   Telefon /

  WhatsApp :        

Programeaz─â o vizit─â

 

Sau cere informa╚Ťii despre serviciile oferite de noi.

Nu ezita s─â ne trimi╚Ťi un g├ónd!

+40 758478147

+40 770603012