+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

Înapoi la blog

Știai că undeva în jurul vârstei de 30 de ani, corpul tău nu mai produce atât de mult colagen precum o făcea atunci când erai mai tânăr?

 

Și știai că acesta este unul dintre principalele motive pentru care începem să avem riduri și imperfectiuni la nivelul feței?

 

Colagenul este proteina care conferă pielii structura sa, suplețe și elasticitate. O scadere a nivelului de colagen poate avea ca rezultat, pierderea elasticitatii pielii si a structurii întregului organism.

 

Este unul dintre cei mai importanți factori când vine vorba de a arăta mai tânăr/ă.

 

Cu toții știm că îmbătrânim și ne-am împacat deja cu ideea! Însă nu spune nimeni că trebuie să o facem repede.Dacă există metode de a încetinii acest proces, nu ai vrea să profiți de ele?

 

 

Și iată veștile minunate :

 

Pe lângă toate tratamentele faciale existente și rutina zilnică de îngrijire a tenului, sunt lucruri simple pe care le mai putem face și care pot ajuta la creșterea nivelului de colagen și la regenerarea colagenului existent, astfel încât pielea noastră să arate cu câțiva ani mai tânără.

 

Una dintre principalele modalități de a face acest lucru,este prin încorporarea în alimentație, de alimente și suplimente,care generează producerea colagenului precum și refacerea colagenului existent.

 

În contiunuare, îți prezint câteva alimente bogate în colagen. Încerca să

ncorporezi, cel puțin 2/3 dintre aceste alimente, în dieta ta săptămânală:

 

 

* Supa de oase

Deși nu sună foarte apetisant, oasele conțin foarte mult colagen, magneziu, fosfor,calciu, glucozamină, condroitină, aminoacizi și mulți alți nutrienți puternici - toți duc la o piele mai sănătoasă, cu aspect mai tânăr. Așa că, orice supă/ciorbă în care s-au fiert și oase, este de un mare ajutor în producerea și refacerea colagenului.

 

 

* Carnea

Majoritatea suplimentelor de colagen sunt derivate din pui din cauza a cât de mult țesut conjunctiv se găsește în el.Carnea de vită este de asemenea foarte bogată în colagen, fiind extrem de benefică pentru sănătatea pielii. Încea mai recomandata, datorita conținutului și absorbției de colagen, este carnea de curcan. Aceasta produce în organism carneosina, responsabilă cu impiedicarea distrugerii colagenului.

 

 

* Albușuri de ou

Albușurile de ou conțin cantități mari de prolină, care este unul dintre cei mai importanți aminoacizi când vine vorba de producerea de colagen.

 

 

*Citrice

Dacă dorești să crești nivelul de producție a colagenului,

astfel încât pielea ta să pară mai tânără, vei dori să te asiguri ca îți păstrezi un nivel ridicat de vitamina C, pe care o găsești în mod natural în citrice. Acestea se consuma la 2 ore înainte sau după masă și niciodată seara. Vitamina C joacă un rol major în crearea de pro-colagen, precursorul colagenului pentru organism.

 

 

De asemenea, nu uita să incluzi fructe de padure în dieta ta.

Asta include căpșuni, mure, zmeură,afinele și portocalele, deoarece toate sunt excelente surse de vitamina C, care protejează de asemenea organismul de toxinele din mediul înconjurător.
 

 

 

* Usturoi

Credeți sau nu, usturoiul este cunoscut pentru a stimula colagenul

datorită conținutului său ridicat de sulf.

 

*Ouă

Ouăle conţin deasemenea sulf, ajutând la producerea colagenului şi a detoxifierii hepatice. Aceasta înseamnă că toxinele care distrug colagenul, sunt eliminate din organism.

 

* Somonul

Cu toții știm care sunt beneficiile consumului de pește pentru sănătatea întregului organism. Somonul este, în acest sens, o sursa excelentă de acizi grași omega-3, ce scad nivelul de inflamație din organism și împiedică pierderea colagenului pe fondul efectelor nocive pe care mediul poluant le are asupra organismului. Expunerea prelungită la soare poate deteriora sinteza colagenului și declanșa inflamația pielii. Alimentația bogată în acizii grași omega-3, în special fructele de mare și peștele, luptă împotriva apariției inflamației și menține nivelul optim de colagen. Alte surse bogate în omega-3 sunt fructele avocado, nucile și semințele de chia.

 

*Avocado

Este un produs ce conţine vitamina E, care ajută la prevenirea descompunerii colagenului în organism. În plus, avocado conţine grăsimi benefice pentru piele, iar uleiul de avocado creşte producţia de colagen.
 

*Legumele

Legumele verzi sunt cele mai bune alimente pentru prevenirea diferitelor boli. De asemenea, ele pot preveni o defalcare prematură a colagenului. Toate legumele verzi conţin clorofilă, care măreşte cantitatea de procolagen din piele. Clorofila protejează pielea de radiaţiile ultraviolete dăunătoare şi de radicalii liberi care duc şi la îmbătrânirea pielii.
 

*Seminţe

Seminţele de dovleac sunt o sursă de zinc care stimulează producerea de colagen. De asemenea, zincul creşte viteza de regenerare a pielii. Seminţele Chia conţin grăsimi omega-3 care stimulează întinerirea şi hidratarea celulelor pielii, făcând-o netedă.
 

 

 

 

De ce este important colagenul ?

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME