HOME

 

 New Era Cosmetics

Know-how ­čôľ Acidul Hyaluronic ÔÇ╝´ŞĆ

 

Auzim peste tot termenul ÔÇťacid hialuronicÔÇŁ. Ce este acidul hialuronic ╚Öi ce rol are acesta´┐╝, va ├«ntreba╚Ťi?

Aceast─â molecul─â minune este o substan╚Ť─â care se g─âse╚Öte ├«n mod natural ├«n pielea noastr─â, care de╚Ťine ap─â ╚Öi ajut─â la men╚Ťinerea hidrat─ârii ╚Öi elasticit─â╚Ťii pielii. ├Än lumea ├«ngrijirii pielii, ingredientele la mod─â vin ╚Öi pleac─â.

Cercet─ârile arat─â c─â acidul hialuronic nu este doar o tendin╚Ť─â,dimpotriv─â!Este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru ├«ngrijirea pielii . Nu exist─â nimic altceva care s─â contribuie la cre╚Öterea nivelului de hidratare al pielii,mai mult dec├ót o face acidul hialuronic.

Acesta reface hidratarea natural─â a pielii . Prezent natural ├«n toate cele trei straturi´┐╝ale pielii,´┐╝ acidul hialuronic ia forma unor molecule asem─ân─âtoare cu gelul care func╚Ťioneaz─â ca un magnet pentru moleculele de ap─â.Ajut─â la controlul,reglarea ╚Öi men╚Ťinerea nivelurilor optime de hidratarea pielii.

Cu toate acestea, pe m─âsur─â ce ├«mb─âtr├ónim, alimentarea natural─â de acid Hialuronic a organismului ├«ncepe s─â se deterioreze, ceea ce duce la o piele mai uscat─â, pierderea fermit─â╚Ťii ╚Öi aparitia ridurilor.├Ämb─âtr├ónirea prematur─â ╚Öi deshidratarea contribuie la inflama╚Ťia ╚Öi sensibilitatea pielii f─âc├ónd o s─â se simt─â aspr─â ╚Öi iritat─â.

Iat─â de ce este foarte important s─â includem ├«n rutina noastr─â zilnic─â o crem─â sau un serum,care are ├«n compozi╚Ťia sa acidul hialuronic´┐╝!

Înapoi la Blog

@2020 by New Era Cosmetics

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

Contact

 Date de contact

 

 Str. C├ómpului  nr. 6 , T├órgu Mure╚Ö 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

   Telefon /

  WhatsApp :        

Programeaz─â o vizit─â

 

Sau cere informa╚Ťii despre serviciile oferite de noi.

Nu ezita s─â ne trimi╚Ťi un g├ónd!

+40 758478147

+40 770603012