+40 770603012

+40 758478147

Programează o vizită

 

Sau cere informații despre serviciile oferite de noi.

 Nu ezita să ne trimiți un gând!

 Date de contact

 

 Str. Câmpului  nr. 6 , Târgu Mureș 

 

 Mail:  neweracosmetics@yahoo.com

 

      Telefon /

      WhatsApp :        

Contact

Nume
Telefon
Data și ora
Comentariu
Trimite
Trimite
Mesajul a fost expediat - Mersi!
Îndeplinește câmpurile necesare!

@2020 by New Era Cosmetics

Înapoi la Blog

Know-how 📖 Acidul Hyaluronic ‼️

 

Auzim peste tot termenul “acid hialuronic”. Ce este acidul hialuronic și ce rol are acesta, va întrebați?

Această moleculă minune este o substanță care se găsește în mod natural în pielea noastră, care deține apă și ajută la menținerea hidratării și elasticității pielii. În lumea îngrijirii pielii, ingredientele la modă vin și pleacă

Cercetările arată că acidul hialuronic nu este doar o tendință,dimpotrivă!Este unul dintre cele mai bune ingrediente pentru îngrijirea pielii . Nu există nimic altceva care să contribuie la creșterea nivelului de hidratare al pielii,mai mult decât o face acidul hialuronic.

Acesta reface hidratarea naturală a pielii . Prezent natural în toate cele trei straturiale pielii, acidul hialuronic ia forma unor molecule asemănătoare cu gelul care funcționează ca un magnet pentru moleculele de apă.Ajută la controlul,reglarea și menținerea nivelurilor optime de hidratarea pielii.

Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, alimentarea naturală de acid Hialuronic a organismului începe să se deterioreze, ceea ce duce la o piele mai uscată, pierderea fermității și aparitia ridurilor.Îmbătrânirea prematură și deshidratarea contribuie la inflamația și sensibilitatea pielii făcând o să se simtă aspră și iritată.

Iată de ce este foarte important să includem în rutina noastră zilnică o cremă sau un serum,care are în compoziția sa acidul hialuronic!

New Era Cosmetics

New Era Cosmetics

HOME